Soylu AKP'yi Öveyim Derken Çözüm Süreci Başarısızlığını Gözler Önüne Serdi

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı ve AKP'yi öveyim derken çözüm sürecindeki büyük başarısızlığı bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

Yaklaşık 5 yıldır Kürtçü Terör Örgütü PKK tarafından alıkonulan 13 vatandaşımız için herhangi bir adım atılmamış hatta iktidarın gündemine bile alınmamıştı. Eli kanlı örgüt, alıkoyduğu 13 vatandaşımızı haince şehit ettikten sonra "Bugüne kadar evlatlarımızın hesabı soruldu bundan sonra da sorulacak. Murat Karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün" şeklinde bir çıkış yapan Süleyman Soylu, Erdoğan'ı ve AKP'yi öveyim derken çözüm süreci rezaletini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu

Alıkonulan 13 vatandaşımızdan çoğunun çözüm süreci devam ederken kalanların da çözüm sürecinden hemen sonra alıkonulmuş olması vatandaşın kafasındaki soru işaretlerini artırmışken Soylu'nun paylaştığı istatistikteki veriler bu kadar da olmaz dedirtti.

Twitter hesabından "Türkiye’nin topyekün PKK ile mücadelesinin geldiği nokta...Terör örgütüne 2020 yılındaki katılım, örgütün eyleme başladığı ilk yıl olan 1984’ün de altında kaldı!Sayı: 52. Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki kararlılığın bir sonucudur" ifadelerini kullanarak yıllara göre PKK'ya katılım sayısını paylaşan Soylu, çözüm süreci zamanı terör örgütü PKK'ya katılım sayısının  tarihin en yüksek seviyesine çıkmasını görmezden geldi.

Süleyman Soylu, vatandaşlardan gelen eleştirilere yanıt vermedi.

 

süleyman soylu içişleri bakanı çözüm süreci rezillik başarısızlık rezalet pkk katılım sayısı paylaştı gözden kaçırdı görmedi akp erdoğan övme