Soylu Cephesinden AKP Medyasına Sert Çıkış: "İçimizdeki Beyinsizler, Ödlekler"

TAKİP ET

Bakan Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan, AKP medyasına sert bir çıkışta bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan, iktidar medyasına yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Sedat Peker'in videoları ile gündemden düşmeyen Soylu'yu, iktidar medyasının neredeyse hiç savunmadığını söyleyen Yıldırımhan, AKP medyası hakkında "İçimizdeki beyinsizler" ve "Ödleklikleri iki satır bile yazmalarına engel olanlar gölge etmesin yeter" ifadelerini kullandı.

Soylu'nun danışmanı Yıldırımhan'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Türkiye üzerindeki sistematik saldırının planı siyonistler tarafından hazırlanıp, Suudi ve BAE istihbaratına taşore edildi. Konuşturulan şahıs bir plan üzerinden kullanılıyor. Bu gerçeği herkes görüyor. Nihai hedef Türkiyeyi bölmektir.Mesele asla şahıslar değildir. Bu kirli oyundur.

Kirli oyun üzerinden önce hedef kişiler tasfiye edilecek,sonra büyük bir fitne ile Türkiyenin bekasına saldırılacak. Sessiz kalmak bu plana hizmet etmek olur. Tayyip Erdoğan küresel hedeftir. Önce etrafını sonra Türkiyeyi düşürecekler. Bu oyunu bozmalıyız.

Türkiyeyi bölme planında küreselcilere söz verenler var.Bunların kim olduğu çok açık. BAE istihbaratının elinde esir olan şahıs bu plana hizmet ettiriliyor. Planı yapan Rubin isimli siyonist bu esiri vatanına ihanet aparatı yapmış. Onu Balkanlara, Fasa ve BAEye götüren de aynı güç.

İçimizdeki beyinsizlerin sen ben kavgası da küreselcilerin aparatı olmaya yol açar. Büyük resmi görmeyen ahmaklara laf yetiştirmeye çalışmak beyhude bir çabadır. Ödleklikleri iki satır bile yazmalarına engel olanlar gölge etmesinler yeter. Bu milletin ferasetli evlatları var"

Fetullah Gülen Paylaşımları Nedeniyle Hesabını Kapatmıştı

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili yönelttiği soruyla gündeme gelen Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan hakkında "AA Genel müdürü acilen istifa etmelidir. Bu ne kahpeliktir. Bu ne şerefsizliktir. AA muhabiri üzerinden Süleyman Soyluya ve hükümete suikast düzenlenmiştir" diyen Mazhar Yıldırımhan, terör örgütü lideri Fetullah Gülen'i öven tweetlerinin ortaya çıkmasının ardından hesabını kapatmıştı.

mazhar yıldırımhan süleyman soylu içişleri bakanı medya akp medyası iktidar medyası a haber sabah eleştiri sert çıkış ahmaklar beyinsizliker ödlekler gölge etmesin yeter twitter anadolu ajansı muhabiri fetull