Soylu: Interpol'de Bütün Ülkeler 'Allah'ınızı Severseniz Bizimle İlişki Kurun' Diye Etrafımızda Döndü

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Soylu "Interpol'deydik, bütün ülkeler etrafımızda döndü. Allah'ınızı severseniz bizimle ilişki kurun diye" dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü İl Emniyet Müdürleri Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada "Mecliste terör örgütüne taşeron olanlara söylüyorum" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Görev yaptığımız süre içinde bir tek faili meçhul cinayet, işkence göstereceksiniz! Hukukun içerisinde yaptık bunları. Demokrasinin içerisinde yaptık bunları. İnsan haklarına saygı duyarak yaptık bunları" şeklinde konuştu.

Muhalefeti insan haklarını, demokrasiyi ve hukuku istismar etmekle suçlayan Soylu, bekçilerin "belli bir kesim" tarafından hedef alındığını belirterek "Kimlik sormasından, maaşlarına kadar bekçilerimizi yıpratmak için her meseleyi yalanlarla gündeme getirdiler" dedi.

"Interpol’deydik, bütün ülkeler etrafımızda döndü. Allah’ınızı severseniz bizimle ilişki kurun diye. Bütün ülkeler" diyen Soylu, "Siber suçlardan narkotikle mücadeleye kadar. Terörle mücadeleden toplumsal olaylara müdahaleye kadar 'ne olursunuz bize öğretin' dediler" ifadelerini kullandı.

süleyman soylu mafyaya teslim olduk polis interpol