Soylu, Kendisine Destek Veren Erdoğan'a Seslendi: Emrindeyiz

TAKİP ET

Süleyman Soylu, grup toplantısında kendisine destek veren Erdoğan'a seslendiği bir tweet attı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çarpıcı iddialar ortaya atmış, Soylu'nun güvenilirliğini sarsmıştı.

Peker'in video kayıtları yüklemeye başladığı andan itibaren hedef alınan Soylu hakkında herhangi bir açıklama yapmayan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında Soylu'ya destek vermiş ve ''İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde, ülkemizde sağlanan huzur ve güven ikliminden duyulan rahatsız olduğunu biliyoruz. Terör örgütleri gibi, suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanındayız.

Hedefin İçişleri Bakanımız değil büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası gayretleri olduğunu anlamak için kullanılan araçlara ve onları kullananların siluetlerine bakmak yeterlidir'' demişti. 

Emrindeyiz, Emrinde Olacağız...

Erdoğan'ın destek konuşmasının ardından Twitter hesabından açıklama yapan Soylu, ''Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız...'' ifadelerini kullandı. 

erdoğan recep tayyip süleyman soylu açıklama sedat peker