Soylu ve Akar'dan Üç Partiye 'Gara' Ziyareti

TAKİP ET

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, üç partiye Gara'da yapılan operasyon hakkında bilgilendirme ziyareti gerçekleştirecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CHP, MHP ve İYİ Parti'ye Gara operasyonu hakkında bilgilendirme ziyaretinde bulunacak. Genel bir görüşmenin gerçekleşeceği ziyaretlerde Hulusi Akar ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündem dışı söz alarak bilgilendirme yapacak.

Gelen bilgiye göre Akar ve Soylu’nun bugün saat 12.00’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nu, 13.00’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘yi saat 14.00’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘i ziyaret ederek Gara operasyonu ve Gara'da şehit edilen 13 vatandaşımız ile ilgili bir bilgilendirme yapacağı öğrenildi.

Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gara'da 13 vatandaşımızın şehit edilmesiyle ilgili "İşin gerçeği nedir bunları anlatacağız. Bunları arkadaşlarımız anlatacaklar. İşin içinde olan bizzat Savunma Bakanım, Genelkurmay Başkanım, İçişleri Bakanım anlatacaklar ki hakikat ortaya çıkacak" ifadelerini kullanmıştı. Görüşmelerin de bu kapsamda olduğu belirtiliyor.

soylu akar ziyaret muhalefet 3 parti bugün gara 13 vatandaşımız şehit operasyon bilgilendirme