Soylu Yolsuzluğun Çözümü İçin Mistisizme Başvurdu: "Kim Yolsuzluk Yapıyorsa Allah Belasını Versin"

TAKİP ET

TRT'de yaptığı konuşmada İçişleri Bakanlığı hakkında bilgisi olmadığını kabul eden Soylu, bugün bu durumu ispatlar nitelikte bir açıklamada bulundu.

Süleyman Soylu, Trt'de yaptığı konuşmada "Ben İçişleri Bakanlığı ile ilgili bir şey biliyorum dersem yanlış olur." diyerek alanında yetkin olmadığını ve bakanlık koltuğunu işgal ettiğini kabul eder tarzda bir açıklamada bulunmuştu. Bugün Kadına Şiddetin Sebeplerinin Araştırılması Komisyonu'nun toplantısında konuşma yapan Soylu "Kim yolsuzluk ve hırsızlık yapıyorsa Allah belasını versin!" diyerek hem uslüp olarak hem de çözüm yöntemi olarak görevine layık olmadığını kanıtladı. 

Her yolsuzluk davasında adı geçen, dolandırıcılarla fotoğrafları çıkan, ihaleyi alanların yakını olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklaması şu şekilde:

“Kim yolsuzluk ve hırsızlık yapıyorsa Allah belasını versin. Bugün 27 mayıs türkiyede yalan ve iftiralar üzerinden başbakan asıldı bakanlar asıldı. 27 mayıs süreci günceldir. Hiçbir şey gizli kalmaz kalmayacaktır. Ekşi yemedim karnım ağrımıyor. Biz intikam alınacak adamlarız. Bu ülkeyi terörün vesayeti altına almak istediler müsaade etmedik. Kimin ayağına bastığımızı biliyoruz, organize suçlarla ilgili.”

süleyman soylu yolsuzluk hırsızlık içişleri bakanlığı