Soylu'dan Mehmet Ağar'ın 'Mafya Çökecekti' Sözlerine İlginç Yanıt: İnşallah Saygısız Gazetecinin Çarpıtmasıdır

TAKİP ET

Süleyman Soylu, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak Sedat Peker ve Mehmet Ağar'ın sözlerine cevap verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir süredir videolar yayımlayan Sedat Peker'e Twitter hesabından bir metin yayımlayarak cevap verdi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin İçişleri Bakanı'nın şu anda yurt dışında olan bir suç örgütü lideri ile tartışma yaşayıp Twitter üzerinden metin yayımlayarak cevap verdiği bu günlerde, Soylu, Mehmet Ağar'ın "Oraya mafya çökecekti" sözlerine de yanıt verdi.

"Bu Noktaya Geleceğini Bekliyordum"

Soylu, yayımladığı metinde "Aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum. Birilerinin elinde operasyon elemanı olan mafya pisliği, yıllarca bu ülkede tehdit ve şantajla pekçok insanın canını acıttı. Devlet ve millet gibi kutsal kavramların ardına sığınarak kan emici oldu, her türlü pisliğie bulaştı" dedi. 

Bu olayda dahi muhalefet liderlerine ve muhalif yayın organlarına ithamlarda bulunmayı ihmal etmeyen Soylu, "Tüm iftira ve ithamlarına mal bulmuş mağribi gibi sarılan ve 'şereflice siyaset malzemesi haline getiren nasıl olsa Kemal Kılıçdaroğlu gibi ağabeyin var Nasıl olsa Meral Akşener gibi ablan var. Nasıl olsa Ali Babacan gibi kardeşin var Nasıl olsa Ahmet Davutoğlu gibi hocan var Nasıl olsa Birgün gibi gazeten var. Nasıl olsa Cumhuriyet gibi gazeten var. Nasıl olsa Sözcü gibi gazeten var" ifadelerini kullandı.

"İnşallah Saygısız Gazetecinin Çarpıtmasıdır"

Mehmet Ağar'ın "Biz olmasak oraya mafya çökecek" sözlerine de cevap veren Soylu, "Bu süreçte 'belki dil sürçmesidir' diye hala tekzibini beklediğim cümle, 'biz olmasa idik oraya mafya çökecekti' cümlesidir. İnşallah saygısız gazetecinin çarpıtmasıdır. Benim devletim Libya'ya ve Karabağ'a çökülmesine fırsat vermedi. Kıytırık bir marinaya mafya bozuntularının çökmesine fırsat vermez. Türkiye eski Türkiye değil" dedi.

sedat peker süleyman soylu mehmet ağar iftira cevap twitter not defteri cevap yanıt inşallah saygısız gazetecinin çarpıtmasıdır oraya mafya çökecekti sedat peker müptezel içişleri bakanı