Soylu'nun Danışmanı: İçimizdeki Beyinsizlerin Kavgası Küreselcilerin Aparatı Olmaya Yol Açar

TAKİP ET

Süleyman Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan, sosyal medya hesabından Soylu'ya destek verdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları sonrasında koltuğu sallanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan, haddini aşarak 'içimizdeki beyinsizler' ifadesiyle Soylu'ya karşı çıkanlara saldırdı. 

Belgelerle ve Peker'in açıklamalarıyla ter döken Soylu'yu savunan Yıldırımhan, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın 'küresel hedef' olduğunu ileri sürerek, "Türkiye üzerindeki sistematik saldırının planı siyonistler tarafından hazırlanıp, Suudi ve BAE istihbaratına taşore edildi. Konuşturulan şahıs bir plan üzerinden kullanılıyor. Bu gerçeği herkes görüyor. Nihai hedef Türkiyeyi bölmektir. Mesele asla şahıslar değildir. Bu kirli oyundur.

Kirli oyun üzerinden önce hedef kişiler tasfiye edilecek,sonra büyük bir fitne ile Türkiyenin bekasına saldırılacak. Sessiz kalmak bu plana hizmet etmek olur. Tayyip Erdoğan küresel hedeftir. Önce etrafını sonra Türkiyeyi düşürecekler. Bu oyunu bozmalıyız'' dedi.

Büyük Resmi Görmeyen Ahmaklar

Soylu'ya destek vermeyenlerin 'büyük resmi' göremediğini ve bu insanlara laf anlatmanın 'beyhude' bir çaba olduğunu belirten Yıldırımhan, ''Türkiyeyi bölme planında küreselcilere söz verenler var. Bunların kim olduğu çok açık. BAE istihbaratının elinde esir olan şahıs bu plana hizmet ettiriliyor. Planı yapan Rubin isimli siyonist bu esiri vatanına ihanet aparatı yapmış. Onu Balkanlara, Fasa ve BAE'ye götüren de aynı güç.

İçimizdeki beyinsizlerin sen ben kavgası da küreselcilerin aparatı olmaya yol açar. Büyük resmi görmeyen ahmaklara laf yetiştirmeye çalışmak beyhude bir çabadır. Ödleklikleri iki satır bile yazmalarına engel olanlar gölge etmesinler yeter. Bu milletin ferasetli evlatları var!!.." ifadelerini kullandı. 

süleyman soylu mazhar yıldırımhan sedat peker büyük oyun erdoğan