Soylu'yla Fotoğraf Çektirmek Her Türlü Suçlunun Meşruiyet Kaynağı

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile fotoğraf çekinmek, hemen her türlü suçun mücrimi tarafından meşruiyet kaynağı olarak kullanılıyor.

Daha önce lüks araçta kokain çekerken alınan görüntüleri sosyal medyada yayılan Kürşat Ayvatoğlu ve Thodex vurguncusu Faruk Fatih Özer'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile fotoğrafları gündeme oturmuş, Soylu konu ile ilgili kendisine yöneltilen soruya "GBT mi alacağız fotoğraf çektirmeden önce?" cevabını vermişti.

Görüntüde en solda oturan şahsın ismi Temel Bektaşoğlu. Bektaşoğlu, Rize'den Trabzon'a 1,5 kligram esrar götürmek isterken yakalanmıştı. Görüntülerde Bektaşoğlu'nun İçişleri Bakanı Soylu ile doğum günü kutladığı görülüyor.

Trafikte o esnada 7 aylık hamile olan Ayfer Bahçıvan'ın aracının önünü keserek kadına saldıran, aracın aylarını kıran ve camlarını da kırmaya çalışan Hasan Sel ve Hüseyin Sel kardeşler. Sel kardeşler karakola ifade vermeye götürüldüklerinde kapıda karşılanmışlardı.

Aleyna Çakır cinayetinde, soruşturmada doku ve sperm örneklerinin uyuştuğu ortaya çıkmasına rağmen serbest bırakılan, daha sonra ise uyuşturucu kullanırken çekilen görüntülerinin sosyal medyada yayılmasıyla gözaltına alınan Ümitcan Uygun'un babası.

Okmeydanı'nda Fetihtepe Mahallesi'nde ikamet eden insanları evlerinden çıkmaları için silahla tehdit eden Osman N. 

Fetihtepe Mahallesi'nden ismini vermek istemeyen bir vatandaş, “Silah çeken iki kişiyi de semtten tanıyoruz. İçişleri Bakanı’nın ismini kullanarak terör estiriyorlar" demişti.

Suriye'de cihatçı terör örgütü El Nusra saflarında çarpışan terörist Emrah Çelik.

Fetullahçı Terör Örgütü üyeliği ve örgüt imamlığı suçlamasıyla hakkında soruşturma yürütülen Şener Yürek.

Lüks araçta kokain çektiği görüntüleriyle Türkiye'yi sallayan AKP Genel Merkez çalışanı Kürşat Ayvatoğlu.

Thodex vurguncusu Faruk Fatih Özer.

Soylu'yla Fotoğraf Çektirmek Her Türlü Suçlunun Meşruiyet Kaynağı