Soysuz Müftü, Hutbede Selanik Muhacirlerini Hedef Aldı: Yüzde 90'ı Sabetayist

TAKİP ET

Düzce'ye bağlı Akçakoca'nın müftüsü olduğu iddia edilen bir soysuz, camide irat ettiği hutbe sırasında yoldan saparak Selanik muhacirlerini hedef aldı.

Kutsal bir günde, kutsal bir mekanda nefretini kusan müftü müsveddesi, öyle görünüyor ki Selanik'ten çıkıp da memleketi kurtaran ve camilerde özgürce ibadet edilmesini sağlayan cumhuriyetimizin ölmez banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü doğrudan doğruya hedef gösterecek yüreği olmadığı için "Selanik muhacileri" diyerek dolaylı yoldan Atatürk düşmanlığı ediyor.

Soysuz müftü, nefret söylemini somut misallerle destekleyebilmek için de Gezi Direnişi'nden bahis açıyor. Gezi Direnişi'nde polis şiddetinden kaçan vatandaşlarımızın sığındığı Divan Otel'i kastederek "Gezi Olaylarında, otellerinde insanları barındıran kimdi? Gene Yahudilerdi. Şu an bir şirketin, bir takımın da başkanı" ifadeleriyle bu defa Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'u ve ailesini hedef alıyor.

İşte camide sarf edilen o utanç verici sözler:

"… O kadroya bakın, yüzde doksanı Selanik göçmeni ve Sabetayist. Ne demek Sabetayist? Müslümanlığa girmiş gözüken Yahudiler. Aslen Müslüman değil. Onun için bunlar, dünyanın neresinde olursa olsun, şu an ses çıkarmadıklarına bakmayın. Hatta şunu da söyleyeyim, İstanbul’da, Gezi Olaylarında, otellerinde insanları barındıran kimdi? Gene Yahudilerdi. Şu an bir şirketin, bir takımın da başkanı. Dolayısıyla bunlar gücü, kuvveti ele geçirdiği zaman seni de aynısı (Sabetayist) yaparlar."

Selanik Selanik muhacileri Selanik muhaciri Sabetayist Atatürk Ali Koç Düzce Akçakoca müftüsü yahudi Gezi Olayları Gezi parkı Taksim gezi parkı Divan Otel