Sözcü TV'den Transfer Atağı: İsmail Saymaz'ın Ardından İpek Özbey de Kadroya Katıldı

TAKİP ET

Sözcü TV, 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken gazeteci transferlerine hız verdi. Halk TV'den ayrılan İsmail Saymaz'ın ardından bir başka isim daha Sözcü TV'ye geçti. Gazeteci İpek Özbey, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Sözcü TV ile anlaştığını duyurdu.

Sözcü TV, 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken gazeteci transferlerine hız verdi. Halk TV’den ayrılan İsmail Saymaz’ın ardından bir başka isim daha Sözcü TV’ye geçti. Gazeteci İpek Özbey, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Sözcü TV ile anlaştığını duyurdu.

Halk TV’de program koordinatörü ve moderatörüydü

İpek Özbey, Halk TV’de program koordinatörlüğü görevinin yanı sıra Sansürsüz isimli programın da moderatörlüğünü yapıyordu. Özbey, Sözcü TV’de hem gündüz kuşağında hem de haftada bir prime time kuşağında program yapacak.

Sözcü’den aldığı teklif üzerine ayrıldı

Özbey, Sözcü TV ile anlaştığını Twitter hesabından şu sözlerle duyurdu: “Bugün bir karar aldım. Sözcü’den aldığım teklif üzerine 15 aydır çalıştığım Halk TV’den dostça ayrılıyorum. Burada çok güzel günlerim oldu. Başta sevgili patronum @cafermahiroglu olmak üzere @bengushap ve tüm mesai arkadaşlarıma, kısaca Halk TV ailesine teşekkür ederim.”

ipek özbey sözcü tv halk tv