Sözcü Yazarı Aytunç Erkin: Kılıçdaroğlu Adaylık İçin Masayı Dağıtmayı Göze Almış Durumda

TAKİP ET

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık için altılı masayı dağıtmayı göze aldığını söyledi.

Pınar Işık Ardor'un sunumuyla TV100'de yayımlanan Gündeme Dair programında konuşan Sözcü yazarı Aytunç Erkin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adaylığını kafasına koyduğunu ve bunun için altılı masayı dağıtmayı da göze aldığını söyledi.

Gazeteci Aytunç Erkin, "'Oyun kurucu benim, adayım, o zaman masayı dağıtırız’ dedi bence. Onu göze almış durumda Kemal Kılıçdaroğlu. Bakın bu kadar iddialıyım. Masayı dağıtmayı göze almış Kılıçdaroğlu" diye konuştu.

"'Adayım, Masayı Dağıtırız' Dedi"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Benimle misiniz?" çıkışını değerlendiren Erkin, "Bu açıklamaların hepsi şu; Kemal Kılıçdaroğlu ‘Oyun kurucu benim, adayım, o zaman masayı dağıtırız’ dedi bence. Onu göze almış durumda Kemal Kılıçdaroğlu. Bakın bu kadar iddialıyım. Masayı dağıtmayı göze almış Kılıçdaroğlu. 2018’den bu yana partisinden çok ittifakı güçlendiren ve herkesin önünü açan bu arada da toplumla buluşmaya çalışmayan isim" ifadelerini kullandı.

"Arkasından Yapılan Toplantılardan Haberdar"

Kılıçdaroğlu'nun çıkışına ilişkin Erkin şu yorumu yaptı:

"Ben aday olmak istiyorum masa beni isterse adayım deyip 4-5 bunu söylemesine rağmen ses gelmedikten sonra arkasından da kapalı kapılar ardında birtakım toplantılar yapılıyorsa bundan da haberdar oluyor."

sözcü yazarı aytunç erkin kemal kılıçdaroğlu adaylık için masayı dağıtmayı göze almış durumda