Şu An için Merkez Bankası Başkanlığı Devam Eden Kavcıoğlu, G20 Toplantısı'na Katıldı

TAKİP ET

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, çevrim içi düzenlenen G20 Ülkeleri Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Çevrim içi düzenlenen G20 Ülkeleri Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılan Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, bu vesileyle mevkidaşlarıyla da tanışma fırsatı yakaladı. Olur olmadık zamanlarda azil ve atama yapılan Merkez Bankası başkanlığında, görevine şu an için devam eden çiçeği burnunda başkan Kavcıoğlu, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Bugün G20 ülkelerinin Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları ile sanal ortamda bir araya geldik. Toplantıda Kovid-19 Eylem Planı'ndaki güncellemeleri değerlendirerek küresel ekonomik ve finansal gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk."

TCMB'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise "Toplantıda, Merkez Bankası olarak G20 Eylem Planı'nın güncellenmesi, ekonomilerin güçlendirilmesi, sürdürülebilir finansman, finansal düzenlemeler ile iklim değişikliği gibi birçok önemli konuda görüşlerimizi paylaştık" ifadeleri yer aldı.

Merkez Bankası başkanı TCMB Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Şahap Kavcıoğlu G20 Ülkeleri G20 Toplantısı G20 Ülkeleri Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları toplantısı