Süleyman Özışık, 'Aklanıncaya Kadar' Yazılarına Ara Veriyor

TAKİP ET

Sedat Peker'in işaret ettiği Süleyman Özışık, Türkiye gazetesindeki yazılarına ara verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun suç duyurusunda bulunduğu Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, gazetedeki yazılarına ara verdi. Aranın 'aklanıncaya kadar' süreceğini söyleyen Özışık, "Tamamen gazetecilik refleksiyle bir yıl araştırdığım ve araştırdığımı da devlet kademesine bilgi alma amacıyla bildirdiğim DHKP-C ve FETÖ konulu iki dosyanın sonuçlarının ta buraya uzayacağı aklımın ucundan bile geçmedi.

Ama konuştuğum hiç kimse ile 'ticari, istihbari ve gayri hukuki veya gayrı ahlaki' bir ilişkim olmadı. Buna Allah'ım şahittir!... Hınç, nefret ve garez duyguları ile saldıranların ne dediği umurumda değil. Ama bugüne kadar bana inanan, güvenen ve söylediğim söze itibar eden herkesin şunu bilmesini istiyorum. Ben sizin başınızı yere eğeceğiniz hiçbir şey yapmadım. Sizi utandıracak, 'Sen de mi' dedirtecek hiçbir işin içinde olmadım" ifadelerini kullandı. 

Seken Kurşun Bana İsabet Etti

Yol ortasında çıkan bir çatışmada seken kurşunun kendisine isabet ettiğini ve bu sebeple ahlaksız biri gibi hissettiğini söyleyen Özışık, "Üzerimde oluşan böyle bir şaibe varken köşe yazarlığına devam etmeyi onurum kabul etmiyor. Bu nedenle; bana inanmalarına, arkamda durmalarına ve 'Yazılarına devam et' demelerine rağmen gazetem 'Türkiye'nin yönetiminden müsaade istedim" dedi.

sedat peker içişleri bakanı süleyman soylu süleyman özışık gazete ara verdi türkiye