Süleyman Soylu, Oğlunun Adının Karıştığı İddialara Karşı Suç Duyurusunda Bulundu

TAKİP ET

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın iddialarına karşı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu suç duyurusunda bulundu. İddialara Soylu'nun oğlunun adı karışmıştı.

Edinilen bilgiye göre Bakan Soylu'nun, şahsına, ailesine ve Emniyet Teşkilatı'na yönelik hakaret ettiği ve iftirada bulunduğu gerekçesiyle Yıldırım hakkında avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

Hemen her türlü suçun mücrimi tarafından meşruiyet kaynağı olarak kullanılan Süleyman Soylu'nun adı, gölgesi ve fotoğraflarından sonra şimdi de oğlunun adı benzer iddialara karıştı.

ŞAHSINA, AİLESİNE VE EMNİYET TEŞKİLATI'NA NE DEMİŞTİ?

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un başkanı Yüksel Yıldırım, çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Yıldırım, Adana Demirspor taraftarlarının çok rahat bir şekilde, sosyal mesafe kurallarını ihlal ederek stada girebilmelerine karşın kendi taraftarlarının stada alınmadığını belirterek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bunu TFF'ye de açık açık yazdım. Dedim ki, ben stada taraftarımı alamıyorum, polis izin vermiyor. Benim taraftarım Türk vatandaşı değil mi? Neden Samsunsporlular stada giremezken, Adana Demirsporlular bu kadar rahat davranabiliyorlar? Süleyman Soylu'nun oğlu dediler. Emniyet Müdürü, onların karşısında önlerini ilikliyor. Bunlar açık açık söylendi. Ben de tamam o zaman dedim, Türk futbolu bitmiş demek ki."

Süleyman Soylu Süleyman Soylu'nun oğlu ENgin Levent Soylu Adana Demirspor Samsunspor Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım TFF 1. Lig Federasyon Emniyet Müdürü seyircisiz maç stada alınan seyirciler Samsunsporlular