Süleyman Soylu Selçuk Özdağ ve Orhan Uğuroğlu Saldırılarını Tepkisel Olarak Değerlendirdi

TAKİP ET

Gelecek Partili Selçuk Özdağ ve gazeteci Orhan Uğuroğlu'nun uğradığı saldırılarla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile konuştuğunu ifade eden Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, "O da saldırıların tıpkı Semih Yalçın gibi tepkisel olduğunu ifade etti" diye yazdı.

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu'nun uğradığı saldırılar hakkında, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın gibi "tepkisel" şeklinde yorumladığını yazdı.

Uğur yazısında, "O da Selçuk Özdağ ve Orhan Uğuroğlu’nun uğradığı saldırıların tıpkı Semih Yalçın gibi tepkisel olduğunu ifade etti ve yargı önüne çıkarılacaklarını söyledi. Ayhan Sefer Üstün’e yönelik saldırının ticari sebeplerle olduğunu, Avukat Afşin Hatipoğlu’nun ise çok kişisel nedenlerle (hukuki sorun olabilir diye anlatamıyorum) saldırıya uğradığını ifade etti" diye yazdı.

süleyman soylu içişleri bakanı içişleri bakanlığı yapılan açıklama ömer faruk gergerlioğlu avrupa insan hakları mahkemesi selahattin demirtaş bağlayıcılığı yok bağlayıcılığı var mı hdp akp hdp genel başkanı çıplak