Süleyman Soylu Şimdi de Sedat Peker'in Bahsettiği Akrabanın Nikâh Şahidi Çıktı

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in 'akrabam' diye bahsettiği Reşat Fazlıoğlu'nun yeğeni Hakan Fazlıoğlu'nun nikah şahidi olduğu ortaya çıktı.

Son dönemin popüler suçlularıyla boy boy fotoğrafları olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun suçlu sevdasının Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olduğu dönemden kaldığı ortaya çıktı.

Soylu'nun şimdi de organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in videolarda  "Cenazede akrabam Reşat Fazlıoğlu'na ne söyledin?" şeklinde işaret ettiği Reşat Fazlıoğlu'nun yeğeni Hakan Fazlıoğlu'nun Gaziosmanpaşa'da kıyılan nikâhına şahitlik yaptığı ortaya çıktı.

Peker'in, Fazlıoğlu ve Soylu'nun iletişim halinde olduğunu iddia ettiği videonun ardından ortaya çıkan görüntülerde, Süleyman Soylu'nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olduğu 3 Nisan 2016 yılında Reşat Fazlıoğlu yeğeni Hakan Fazlıoğlu'nun Gaziosmanpaşa'da kıyılan nikahının şahitliğini yaptığı görüldü.

Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın baskılara dayanamayarak intihar ettiği iddia edilen söz konusu videoda olay olan gözaltı vakasında, gözaltına alınan kişinin de Gaziosmanpaşalı olduğu söylenmişti.

Bu görüntülerin ardından gözler ''Hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa Aziz milletimizin gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım" ifadelerini kullanan Soylu'ya çevrildi.

 

 

süleyman soylu sedat peker nikah şahidi reşat fazlıoğlu hakan