Süleyman Soylu'nun MHP'nin Türkiye'de Yeri Yok Dediği Görüntüler İnternetten Kaldırılıyor

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 12 Eylül 2010 referandumunun ardından katıldığı FETÖ yayın organı Samanyolu TV'nin bir programındaki konuşması TRT tarafından telif gerekçesiyle kaldırılıyor.

Cumhuriyet’ten Mahmut Lıcalı’nın haberine göre, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TRT’nin bir süredir sosyal medya sağlayıcılarına başvurarak, AKP’li siyasetçilerin eski demeçlerini içeren videoların içeriğini telif hakkı gerekçesiyle engellemek amacıyla harekete geçtiğini kaydetti. 

Özel; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, 12 Eylül 2010 referandumunun ardından FETÖ’ye ait bir televizyon kanalına çıkarak, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bu millete yüzde 10 seçim barajını düşürme borcu vardır, DEHAP’ın (BDP'yi kastediyor) parlamentoya girebilmesi gerekiyor, Yeni Türkiye’de MHP’ye yer yok, MHP CHP ile birleşsin” ifadelerini kullandığı videolarının, TRT ya da iş ortakları tarafından gelen “telif hakkı talepleri” gerekçe gösterilerek, engellendiğini dile getirdi.

süleyman soylu içişleri bakanı içişleri bakanlığı yapılan açıklama ömer faruk gergerlioğlu avrupa insan hakları mahkemesi selahattin demirtaş bağlayıcılığı yok bağlayıcılığı var mı hdp akp hdp genel başkanı çıplak