Sultangazi'de Yüzüne Kaldırım Taşı Atılan Genç Kız Konuştu

TAKİP ET

Sultangazi'de yüzüne kaldırım taşı atılan genç kız ilk kez konuştu: 'Hayatım karardı, yüzüm değişti'

Sultangazi’de okul kitaplarını almak için evden çıkan 10’uncu sınıf öğrencisi M.N.K. ve bir kız arkadaşı iddiaya göre, bir grup erkeğin sözlü tacizine uğramış ve sonrasında çıkan kavgada genç kızın dişleri yüzüne atılan kaldırım taşı nedeniyle kırılmış, burnuna da dikiş atılmıştı. Kızlara yardıma gelen bir gencin kulağı ise kavgada kesilmişti.

 

Olayın ardından yaşadığı korku ve şoku hala atlatamadığını anlatan 15 yaşındaki M.N.K., “Her şey çok ani oldu zaten, bende beklemiyordum, 15 yaşındayım, hayatım karardı, yüzüm değişti. Okul hayatım bitti, herkes hak ettiği cezayı alacak. Olaydan sonra hiç sosyalleşme gereği duymadım, istemedim” ifadelerini kullandı.

Kızının olay sonrası travma yaşadığını yalnız kalamadığını anlatan baba Mehmet K, "Kesinlikle yalnız kalamıyor, ağlayarak uyanıyor, dışarı çıkamıyor, sürekli ağlıyor. Bu durum bizi çok üzüyor, 4 gündür daha yeni sıvı gıda, su aldı, biraz çorba içirdik. Dün sabah psikoloğa gittik, olayın sıcaklığıyla yaşadığı travmaların gayet normal olduğunu söylediler. Bütün hayatımdan vazgeçeceğim, ben bu davayı sürdüreceğim, kızıma yapılan bu haksızlığın cezasını bulması için ne gerekiyorsa yapacağım. " dedi.

sultangazi kaldırım sultangazi kavga sultangazi kaldırım taşı