Sünnet Düğününde Silahlar Konuştu: Adana'da 1 Ölü, 2 Yaralı

TAKİP ET

Adana'daki bir sünnet düğününde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1'i polis olmak üzere (sünnet olan hariç) 2 kişi de yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde merkez Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre sokak arasında sünnet düğünü yapan bir grupla başka bir grup arasında, ikinci grubun havaya ateş açmasının ardından tartışma başladı. Tartışma büyüyünce taraflar, silah ve sopalarla kavga etmeye başladı. Kavgada sırasında, sünnet düğünü yapılan alana sonradan gelen gruptaki bir maganda, davetlilerin üzerine ateş açarak 2 kişiyi yaraladı. Düğündekilere ateş açan grup olay yerinden kaçarken mahalledekilerin ihbarı üzerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi olay yerine sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlıkçılar, yaralılara ilk müdahaleyi yaptılar. Daha sonra yaralılar Adana Şehir ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Gürsoy Kaya, bütün çabalara rağmen kurtarılamadı. Kavga ihbarı üzerine gelen 1 polis memuru ise tarafları ayırmaya çalışırken başına aldığı darbeyle yaralandı.

Silahlı kavganın ardından polisler, mahalleye giriş ve çıkışı kapatarak geniş çapta güvenlik önlemi aldı. Emniyet güçleri, saldırıyı gerçekleştirilen kişi yada kişileri yakalamak için soruşturma başlattı.

Sünnet düğünü Adana Adana sünnet düğünü kavga sünnet düğünü kavga silahlı kavga sünnet düğünü silahlı kavga