Şüpheli Şekilde Hayatını Kaybeden Feyzanur Saydam'ın Aile Avukatı: Kızımız Terastan Düşerek Vefat Etmiştir

TAKİP ET

Gaziantep Barosu Başkanı Bektaş Şarklı, Gaziantep'te 7'nci kattan  düşerek şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren 17 yaşındaki Feyza Nur Saydam hakkında açıklama yaptı.

Gaziantep'te 7'nci kattaki evinin balkonundan şüpheli biçimde düşerek yaşamını yitiren Feyzanur Saydam'ın, Ağustos ayında Mehmet Kaplan isimli erkeğin evinde şüpheli bir şekilde düşerek yaşamını yitiren Duygu Delen için yaptığı "Bana bir gün ulaşılamazsa kaçmamışımdır kaybedilmişimdir, ben bir yerden aşağı atlamam Allah korkum var benim ama biri atmıştır, uyuşturucu kullanmam zorla verilmiştir. Bir gün hashtaglerden biri olursam bulunacak kılıfların hiçbirini yapmam, hakkımı arayın" paylaşımının ortaya çıkmasının ardından genç kızın ölümüne ilişkin kamuoyunda cinayet şüphesi oluştu.  

Şarklı, "Gaziantep Barosu Başkanı olarak görüştüğüm ailenin avukatının olaya dair açıklamasını paylaşıyorum" diyerek aile avukatı Yunus Emre Ceylan'ın kendisine aktardıklarını açıkladı.

Ceylan'ın aktardıkları şöyle:

"Lise öğrencisi kızımız Feyza Nur Saydam annesi babası ve kardeşlerinin de evde olduğu halde terastan düşerek vefat etmiştir. Baştan itibaren adli makamlar olayı titizlikle takip etmekte ve incelemektedir. Kamuoyunun yanıltıcı ve gerçeğe uygun olmayan haberler ailenin acılarını daha da ağırlaştırmaktadır. Kızımızın cumhuriyet savcılığı gözetiminde ön otopsisi yapılmış ve ailesine defin için teslim edilmiştir. Olaya dair bilgilerimiz şimdilik soruşturma kapsamında bunlardır. Ancak olay Gaziantep Barosu, Çocuk ve Kadın Komisyonlari olarak da ayrıca titizlikle takip edilecek ve dosyada herhangi bir yeni gelişme olduğunda kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Feyzanur Saydam intihar düşme cinayet kadın Gaziantep baro başkan avukat