Şüpheli Şekilde Ölen Burak Oğraş'ın Babası: Fettah Tamince'nin Avukatları Para Teklif Etti

TAKİP ET

Rixos Otel'de şüpheli şekilde hayatını kaybeden 16 yaşındaki Burak Oğraş'ın babası Murat Oğraş, Fettah Tamince'nin avukatlarının el altından para teklif ettiklerini açıkladı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün propaganda organı Zaman gazetesinin eski sahibi Fettah Tamince'ye ait Antalya'daki Rixos Downtown Oteli'nde staj yaptığı sırada şüpheli şekilde hayatını kaybeden 16 yaşındaki Burak Oğraş'ın babası Murat Oğraş dikkat çekici bir açıklama yaptı.

2011 yılında oğlu Burak Oğraş'ın Tamince'nin otelinde çalışmaya başladığını ancak 5 aylık stajının bitimine 15 gün kala öldürüldüğünü ve dosyanın kapatılmak istendiğini öne süren Murat Oğraş, katillerin bilinmesine rağmen davanın halen sonuçlanmadığını, savcının polise verdiği talimatların hiçbirinin yerine getirilmediğini açıkladı.

"Savcı Yüzüme Bakarken Tereddüt Ediyorlardı"

Dosya savcısının kendisiyle konuşurken yüzüne dahi bakamadığını ve vicdanen çok rahatsız olduğunu gördüğünü belirten Oğraş, Fettah Tamince'nin geçtiğimiz yıl kendisiyle görüşmek istediğini ve avukatlarının da bulunduğu toplantıda kendisine para teklif ettiklerini söyledi.

"2011 Yılında 1 Milyon Lira Teklif Ettiler"

Fettah Tammince'nin avukatlarının "her şeyin mahkemede çözülemediğini" belirterek kendisine para teklif edildiğini söyleyen Oğraş, tepki göstererek oradan ayrıldığını ifade etti. Bunun üzerine Tamince'nin kendisine hakaret davası açtığını belirten Oğraş, "Dosyada oğlumun öldürüldüğü ve katillerin kim olduğu yazmaktadır. Gün gelecek herkes hesap verecek. Oğlumun cenazesinden iki gün sonra evimize gelen kişiler alenen bize basında otelin isminin kullanılmaması için 2011’de bir milyon lira para teklif etti. Ben evimden kovdum ve dosyanın savcısına bunları anlattım. Bu kişilerle ilgili de takipsizlik kararı verildi" ifadelerini kullandı.

rixos otel şüpheli şekilde ölen hayatını kaybeden burak oğraş babası murat oğraş Fettah Tamince avukatları para teklif etti