Sürat Teknesiyle Bir Kadına Çarparak Ölümüne Neden Olan Müteahhit Serbest Bırakıldı

TAKİP ET

Erdek'te sürat teknesiyle bir kadına çarpıp ölümüne neden olan müteahhit Ender Küçük serbest bırakıldı.

Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Sahil Mahallesi Çuğra mevkiinde denize giren 46 yaşındaki Elvan Fırat Taşdöğen'e sürat teknesi çarptı. Ağır yaralanan ve plajda bulunan vatandaşlar tarafından kıyıya çıkarılan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kazaya neden olan Alpina isimli sürat teknesinin sahibi ve sürücüsü Ender Küçük gözaltına alındı.

Küçük, ilk ifadesinde kadının, yüzmek için ayrılmış alanın 10-15 metre kadar dışarısında olduğunu söyledi. Bu sabah mahkemeye çıkarılan Ender Küçük, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Kazayla ilgili konuşan Elvan Taşdöğen'in eşi Aydın Taşdöğen, "Böyle bilinçsiz insanlar kıyı şeridinde sürat teknesiyle gezip canlarımızı alıyorlar. Bu insanların cezalandırılmalarını istiyorum. Bunlar ne kadar cezalandırılırsa cezalandırılsın canımın geri gelmeyeceğini biliyorum. Bir evlat yetim kaldı, bir eşi eşsiz bıraktı. Şimdi annesi bir taraftan, kardeşi bir taraftan, ben bir taraftan yanıyoruz. Değer miydi böyle bir şeye? Cezalar yeteri kadar uygulanmadığı için böyle durumlarda kalıyoruz. Bir tarafta kadın cinayetleri bir tarafta da kaza süsü verilmiş cinayetler. Ben kaza olduğu sırada Ankara’daydım. Ben şimdi eşimin bu haline nasıl bakacağım, nasıl dayanacağız, bundan sonraki hayatımıza nasıl devam edeceğiz? Bir evladı var" ifadelerini kullandı.

elvan fırat taşdöğen kaza sürat teknesi ender küçük müteahhit çarptı öldü hayatını kaybetti serbest bırakıldı tutuksuz mahkeme balıkesir erdek çuğra sahil deniz