Sürekli Ek Bütçe İsteyen Diyanet'ten 5 Yıldızlı Otelde 3 Günlük Toplantı

TAKİP ET

Diyanet İşleri Başkanlığı, 5 yıldızlı bir otelde 3 gün süren toplantı gerçekleştirdi.

Sürekli istediği ek bütçeler ile gündeme gelen ve vatandaşlara ucuz sebze için akşam saatlerinde pazara gitme tavsiyesinde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı, 5 yıldızlı Metropolitan Otel'de üç gün süren bir toplantı gerçekleştirdi.

Sözcü'nün haberine göre, Diyanet, 16-18 Haziran tarihlerinde 50 kişinin katıldığı "Meal Yazım Stratejileri Çalıştayı”nı Metropolitan Otel'de yaptı.Üç gün süren 'çalıştay' için Diyanet'e bağlı pek çok salon olmasına karşın 5 yıldızlı bir otel tercih edildi. Toplantı için Diyanet'e bağlı salonları tercih etmeyen Diyanet'in, Ankara’da lüks otel tarzı 8’i suit, 56 oda ve 120 yatak kapasiteli Diyanet Evi de bulunmaktayken, orayı da tercih etmeyerek 5 yıldızlı otel diye tutturması vatandaşların tepkisini çekti.

Diyanet Basın Merkezi, meal çalıştayının neden 5 yıldızlı otelde yapıldığı ile ilgili Sözcü gazetesinden Ali Ekber Ertürk’ün sorduğu soruları ise yanıtsız bıraktı.

diyanet işleri başkanlığı diyanet 5 yıldızlı otel toplantı üç gün meal yazım stratejileri çalıştayı yaptı ucuz sebze ek bütçe