Sürekli Şahsî Oynayan Tayyip Erdoğan'dan "Kolektif" Futbol Tebriği

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ikinci maçında, Norveç millî takımını 3-0 yenen A Millî Futbol Takımımızı telefonla arayarak tebrik etti.

Mücadele sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, soyunma odasına inerek ay-yıldızlıları tebrik etti.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Bakan Kasapoğlu'nun telefonundan teknik direktör Şenol Güneş ve takım kaptanı Burak Yılmaz ile konuştu.

"Kolektif futbolun dersini verdik"

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu aktardı.

"İyi olmamak mümkün değil. Muhteşem bir galibiyet. Çok mutluyuz. Bütün futbolcu arkadaşları tebrik ediyorum. Kolektif futbolun dersini verdik."

TFF Başkanı Nihat Özdemir, teknik direktör Şenol Güneş ve millî oyuncumuz Burak Yılmaz, AKP'li Cumhurbaşkanı'nı 30 Mart Salı günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Letonya maçına davet etti.

A Milli Futbol Takımı A Milli Takım Milliler Norveç-Türkiye maçı Dünya Kupası Elemeleri grup maçları Tayyip Erdoğan Burak Yılmaz Nihat Özdemir Şenol Güneş Muharrem Kasapoğlu Tayyip Erdoğan futbol kolektif futbol