'Suriyeli Cinci Hoca'ya Giden Adam Cin Çıkarma Seansında Boğularak Öldürüldü

TAKİP ET

İçine cin girdiği gerekçesiyle ailesi tarafından Suriyeli "cinci hoca"ya götürülen Hasan Alluş'un, cin çıkarma seansı sırasında boğularak öldürüldüğü anlaşıldı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ve otopsisinde boğularak öldürüldüğü anlaşılan Suriye uyruklu kişinin, Suriyeli "cinci hoca" tarafından elleriyle boğulduğu ortaya çıktı.

Ereğli'de yaşayan Suriyeli Hasan Alluş (38), geçen çarşamba günü ambulansla getirildiği hastanede öldü. Ölüm sonrası yapılan otopside Alluş'un boğularak öldürüldüğü, göğüs ve boyun kemiklerinde de kırıklar olduğu tespit edildi.

Yetkililerin polise haber vermesi üzerine sorguya alınan ailesi, Alluş'un içine cin girdiğini düşündüklerini ve "cinci hoca" olarak bilinen Suriyeli İ.E.H.A.'yı (39) evlerine çağırdıklarını anlattı.

İktidar yandaşı Sabah'ın haberine göre "cinci hoca" İ.E.H.A., Alluş'un içindeki cini çıkaracağını söyleyerek yatırdı ve boğazını sıkmaya başladı. Ailesi bir süre sonra Alluş'un nefessiz kaldığını görünce kalp masajı yaptı ancak kurtaramadı.

Olay üzerine cinci hocanın yanı sıra, Alluş'un eşi H.A. (37), bacanağı İ.E.H. (37), eşinin kardeşi Y.A. (30) ile çocukları V. (17) ile H.A. (15) gözaltına alındı. 

suriyeli cinci hoca cinci hoca suriyeli konya