Suriyeliler Yine Birbirine Girdi: Sultanbeyli'de İki Grup Arasında Silahlı, Sopalı Kavga Çıktı

TAKİP ET

İstanbul Sultanbeyli'de Suriye uyruklu iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Gruplar arasında silah ve sopaların kullanıldığı kavga sırasında 2 kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri çok sayıda boş kovan bulurken, kavga anı vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

İstanbul Sultanbeyli’de Suriye uyruklu iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Gruplar arasında silah ve sopaların kullanıldığı kavga sırasında 2 kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri çok sayıda boş kovan bulurken, kavga anı vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Tartışma kavgaya dönüştü

Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi Selçukhan Caddesi’nde dün saat 15.30 civarında Suriye uyruklu iki grup arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine gruplar arasında silahlı, sopalı kavga çıktı. Çevredeki vatandaşlar silah seslerini duyunca polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

2 kişi hastaneye kaldırıldı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kavgada yaralanan 2 kişiye ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü. Yaralıların durumlarının ciddi olmadığı belirtildi. Polis ekipleri ise olay yerinde güvenlik önlemi aldı ve kavgaya karışanları yakalamak için çalışma başlattı.

Kavga görüntülendi

Yaşanan kavga anı çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde grupların birbirlerine silah ve sopalarla saldırdıkları görülüyor. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerde çok sayıda boş kovan bulunduğu öğrenildi.

(DHA)

Suriyeliler suriyeli sığınmacılar istanbul sultanbeyli kavga silah