Suriyelilerin 2 Türk Gencini Bıçakladığı Altındağ'da Suriyelilerin Dükkanları, Evleri ve Arabaları Hedef Alınıyor

TAKİP ET

Suriyelilerin 2 Türk gencini katlettiği Altındağ Battalgazi Mahallesi'nde vatandaşların tepkisi çığ gibi büyüyor.

Ankara'nın Altındağ ilçesinin Battalgazi Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda Suriyeli bir grup 2 Türk gencini bıçaklamış, Ali Yasin Güler adlı gencimiz yaralanırken 18 yaşındaki Emirhan Yalçın adlı Türk genci yaşamını yitirmişti.

Saldırının ardından Battalgazi Mahallesi'nde Türk vatandaşları ayağa kalkmış ve Suriyelilerin bulunduğu sokaklara yürümek istemişti.

Emirhan Yalçın'ın ölüm haberinin alınmasının ardından Battalgazi Mahallesi'nde Türkler yeniden toplandı. Polis vatandaşlara dağılmasına yönelik uyarılar yapmasına rağmen vatandaşlar dağılmadı. Suriyelilere ait bazı dükkanlara saldırıldığı ve bu dükkanların kulanılamaz hale getirildiği bildirildi.

Battalgazi Mahallesi'nden gelen son görüntülerde Suriyelilere ait dükkanlara, evlere ve araçlara yönelik saldırıların sürdüğü görüldü. Bunun yanında görüntülerde polisin öfkeli kalabalığı yatıştırmak ya da dağıtmak kastıyla bir müdahalesi görülmedi.

Suriyelilerin 2 Türk Gencini Bıçakladığı Altındağ'da Suriyelilerin Dükkanları Evleri ve Arabaları Hedef Alınıyor Polis Müdahale Etmiyor