Suudi Arabistan Netanyahu Prens Selman Görüşmesini Yalanladı

TAKİP ET

Suudi Arabistan Dışişleri, Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'ın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştüğü haberlerini yalanladı.

İsrail merkezli Haaretz gazetesi, Netanyahu'nun pazar günü İsrail istihbarat servisi Mossad’ın Başkanı Yossi Cohen ile birlikte gizlice Suudi Arabistan'a giderek Selman ile görüştüğüne dair haber yapmıştı.

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud tarafından, Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'ın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Neom kentinde bir araya geldiği haberleri yalanlandı.

Al Suud, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Basında, Veliaht Prens ile İsrailli yetkililerinin, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun resmi ziyareti sırasında bir araya geldiği iddiaları dolaşıyor. Böyle bir toplantı meydana gelmedi. Sadece ABD ve Suudi yetkililer toplantıda hazırdı" ifadelerini kullandı.

binyamin netanyahu prens selman suudi arabsitan görüşmeyi yalanladı dışişleir bakanı görüşmeyi yalanladı al suud twitterdan açıklama yaptı yossi cohen mossad veliaht prens muhammed bin selman