Taciz Güzellemesi Yapan Hezeyan Abidesi Nişanyan'dan Büyük Atatürk'e Hadsiz İftiralar

TAKİP ET

Hezeyan dolu sözleriyle tanınan Sevan Nişanyan, katıldığı Zoom toplantısında Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında çirkin iftiralarda bulundu.

Tacizi meşrulaştıran, eşinin başından aşağıya dışkısını döken, cezaevinden kaçan ve hezeyan dolu sözleri ile bilinen 'aydın' Sevan Nişanyan, büyük Atatürk hakkında hadsiz ve çirkin iftiralarda bulundu. 

Nişanyan, Zoom üzerinden yaptığı sohbette büyük Türk başbuğu Atatürk için “Sadece kız çocuklarını evlat edinip, onlarla yalnız kalıyordu.” sözleriyle çirkin iftiralarda bulundu. Nişanyan, hezeyan dolu konuşmasında şu çirkin ifadeleri kullandı: 

"Devlet başkanı olmuş bir kişi, yüksek libidosuyla gençliğinden bu yana tanınan bir kişi, neden çok sayıda kız çocuğu evlat edinir. Erkek çocuğu hiç edinmemiş, hep kız çocukları evlat edinmiş. Bu kız çocuklarıyla özel dairesini paylaşıyor. Yani geceleri onlarla yalnız kalıyor devlet başkanı. Bu kabul edilebilecek bir durum mudur, değil midir, onu sizin takdirinize bırakıyorum. 

İşin ayrıntısını doğal olarak bilen yok. Fakat Dolmabahçe Sarayı ve Çankaya'da yatak odasının bulunduğu dairede yaşıyor bu çocuklar. Bugün devlet başkanı veya üst düzey siyaset adamı böyle bir yaşam tarzına sahip olsa, insanlar ne düşünür."

Tacizi Güzelledi

Hezeyan abidesi 'aydın' Nişanyan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile cinsel saldırı ile suçlanarak 4 yıl 2 ay hapis cezası alan Klinik psikolog ve akademisyen Yrd. Doç. Dr. Murat Paker'i savunmuş, akla ve mantığa sığmayacak çabaları ile tacizi meşrulaştırmaya çalışmıştı. 

Eşine Dışkısını Fırlattı

Nişanyan, aynı zamanda daha önceleri eski eşi Müjde Tönbekici ile yaşadığı bir tartışma esnasında Tönbekici'nin başından aşağı bir kavanoz olarak kendi dışkısını dökmesi ile de biliniyor. 

Daha sonra bu hareketini kabul eden Nişanyan ise şu sözler ile kendini savunmuştu:

“Müjde Hanım’ın, Şirince köyündeki ekonomik ve sosyal gücünü kullanarak, hemcinsi olan iyi niyetli birkaç genç kadına yönelttiği kasıtlı, planlı ve onur kırıcı psikolojik şiddeti protesto etmek ihtiyacını duydum. Şiddete şiddetle karşılık vermeyi doğru bulmadığım için, Müjde Hanım’ın davranışına tam olarak uyan sembolik bir jestle yetindim. Bunu, tüm bilgileri değerlendirdikten ve tarafları dinledikten sonra, açıkça yüzüne karşı yaptım. Üçüncü şahıslara karşı onurunun kırılmamasına da dikkat ettim. Bizde tipik olanın aksine, kıt bilgi ve bol hamasetle kendimi gaza getirip, ‘Pusu kur arkadan vur’ yöntemini seçmedim.''

Nişanyan'a Parmak Isırttı: Kız Arkadaşına Bir Kova İdrar Fırlattı

Cezaevinden Kaçtı

İzmir'in Selçuk ilçesinde bulunan Şirince Mahallesi'ne bir kilometre mesafede olan kendine ait araziye yaptığı evin inşaatını, arazinin SİT alanı olduğu gerekçesiyle iki kez mühürlenmesine rağmen tamamlayan etik abidesi Nişanyan hakkında Selçuk 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde davalar açılmıştı. 9 ayrı suçtan 11 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Nişanyan, 2 Ocak 2014 tarihinde tutuklanarak Torbalı Açık Cezaevi'ne konulmuştu. Çeşitli disiplin cezaları, koşullardan ötürü şikayet ve diğer nedenlerden ötürü bir cezaevinden diğerine gezebildiği bütün cezaevlerini gezen Sevan Nişanyan son olarak bulunduğu Foça Açık Cezaevi'nden ise firar etmişti.

Nişanyan, firarını şu sözler ile anlatmıştı:

''Yöntem ve usuller konusunda konuşmak için biraz erken. Zamanı geldiğinde onu bütün ayrıntılarıyla anlatacağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ama henüz zamanı değil. Üç beş sene yeter diye düşündüm. Dolayısı ile artık biraz nefes almanın zamanının geldiğini düşündüm. Olay bu. Eh bu durumda Türkiye’nin kendine özgü birtakım koşullarından ya da eksikliklerinden faydalanarak devletimizin kontrolünün dışına çıkmaya karar verdim…''

atatürk sevan nişanyan dışkısını döktü iftira