Taciz Şüphelisi Kendini, 'Hiperaktifim, Elim Kolum Durmuyor' Diyerek Savundu

TAKİP ET

İstanbul'da metrobüste bir kadını taciz ettiği ileri sürülen şahıs kendini "Evliyim, çocuğum var" diyerek savunmaya çalıştı.

Olay dün akşam saatlerinde yaşandı. Metrobüste bir kadını taciz ettiği iddia edilen Fatih Baydemir, kadının tepkisi üzerine "evliyim ben, çocuğum var" diyerek kendini savundu. Olay yerinden kaçmaya çalışan şüpheli, polis tarafından yakalandı. Tacize uğrayan kadın, olayı Twitter'dan duyurdu.

Şahsın 18 sabıkasının olduğu öğrenildi.

Taciz mağduru kadın, "Dün gece metroüste 18 sabıkası bulunan Fatih Baydemir tarafından taciz edildim. Napıyorsun sen diye bağırdığımda direkt "evliyim ben çocuğum var" diyerek savunmaya geçti. Şanslıyım ki kaçarken orada bulunan polisler tarafından suçüstü yakalandı." ifadeleriyle olayı duyurdu. 

"Hiperaktifim, Elim Kolum Durmuyor"

Daha sonra karakola giderek şikayetçi olan taciz mağduru kadın, "Polislere " ben hiperaktifim elim kolum durmuyor" demiş. Şikâyetçi oldum karakolda gece boyu beklerken boşuna bekleyip uğraştığımı hissettim. Polislere 18 sabıkası olan biri nasıl dışarıda bu kadar korkusuzca hareket edilebiliyor bıktık artık dediğimde verecek cevap bulamadılar" diyerek tepki gösterdi.

   

taciz istanbul metrobüs hiperaktif suçüstü polis