Taciz Zanlısını Serbest Bıraktılar: Yine Taciz Etti, Yine Serbest Bıraktılar

TAKİP ET

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, 15 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz eden Ebubekir Ö. (40) adlı alçak yaratık, serbest bırakıldıktan sonra bu defa komşusunun kızını taciz etti. iGözaltına alındıktan sonra mahkemeye çıkarılan sapık, tutuksuz yargılanmak üzere yine serbest bırakıldı.

Darıca’da geçen yıl ekim ayında Ebubekir Ö. adlı alçak, Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki İstasyon Caddesi’nde, kaldırımda arkadaşıyla birlikte yürüyen 15 yaşındaki Z.R.’ye arkasından yaklaşarak kızcağızı elle taciz etti. Bu sırada bölgeden geçen bir vatandaş, kolundan yakaladığı Ebubekir Ö. adlı sapığı çevredekilerin de yardımıyla etkisiz hâle getirip devriye görevi yapan polislere teslim etti. Polisi görünce sağır ve dilsiz numarası yapan soytarı, bir süre sonra da konuşup pişman olduğunu söyledi. Soytarılığından çok sapıklığıyla anılması gereken alçak sapık Ebubekir Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Ancak hakkında dava açılan sapık, yargılama safhasında serbest bırakıldı.

Bağlarbaşı Mahallesi’nde babasına ait binada yaşayan sapık Ebubekir Ö., dün de iddiaya göre komşularının 22 yaşındaki kızını taciz etti. Ebubekir Ö. denilen bu sapık, apartman boşluğunda karşılaştığı genç kızı da elle taciz etti. Genç kızın çığlık atması üzerine sapık da olay yerinden kaçtı. Şikayet üzerine gözaltına alınan sapık Ebubekir Ö., Emniyet'teki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından adlî denetim koşuluyla yine serbest bırakıldı.

Kocaeli Sapık Darıca Taciz Genç kızı taciz etti Bağlarbaşı mahallesi İstasyon Caddesi Ebubekir Ö. Darıca sapığı cinsel saldırı cinsel taciz tacizci serbest bırakıldı tacizci serbest tacizci