Tacize Uğrayan Kadını Kurtarmak İsteyen Boks Antrenörünü Öldürdüler

TAKİP ET

Konya'da tacize uğrayan bir kadını kurtarmak için tartışmaya giren boks antrenörü Orhan Çumralıgil, aldığı bıçak darbeleri sebebiyle hayatını kaybetti.

Dün akşam saatlerinde arkadaşlarını ziyarete giden boks antrenörü Orhan Çumralıgil ve arkadaşı Dündar Kömürcü, alt katlarında oturan Fatih Özçiftçi ile Yaşar Karadeniz'in evine gelen A.B.'nin yardım çığlıklarını duydu. 

Komşu ziyaretine giden A.B., Özçiftçi ve Karadeniz'in tacizine maruz kalınca koridora çıkarak yardım istedi. A.B.'nin çığlıklarını duyar duymaz alt kata inen Çumralıgil, o esnada A.B.'ye şiddet uygulayan Özçiftçi ve Karadeniz'e engel olmaya çalıştı. 

Bu sırada elinde bıçak bulunan Fatih Özçiftçi,  Çumralıgil’i göğsünden, arkadaşı Kömürcü’yü de karnından bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri sonrasında yere yığılan gençleri gören komşular, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı gençleri hastaneye kaldırdı. Ancak Çumralıgil, kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Çumralıgil, Konya Şehir Hastanesi’nde yapılan otopsisinin ardından dün akşam toprağa verildi. 

Tacize Uğradım, Şiddet Gördüm

Vücudunda darp izlerine rastlanan A.B., komşuları Fatih Özçiftçi ve Yaşar Karadeniz'in kendisini taciz ettiğini söyledi. Özçiftçi ve Karadeniz'in tacizinden kurtulmak için evden kaçmaya çalıştığını ancak bu sırada darp edildiğini söyleyen A.B., yardım çığlıklarıyla sesini duyurmaya çalıştığını belirtti.

A.B.'yi taciz eden, Dündar Kömürcü'yü yaralayan ve Çumralıgil'i öldüren Fatih Özçiftçi ile Yaşar Karadeniz, 'kasten öldürme ve yaralama' suçlarından tutuklandı.

konya taciz boks antrenörü öldürüldü kadın orhan çumralıgil dündar kömürcü fatih özçiftçi yaşar karadeniz öldü