TAG Sürücüsünü Alıkoyan ve Tehditler Savuran Taksiciler Hakkında Karar Açıklandı: 1 Yıl 10 Ay 15'er Gün Hapis Cezası Verildi

TAKİP ET

Antalya'da TAG sürücüsü yaşlı adamı alıkoyan taksiciler hakkında karar açıklandı.

Antalya'da ekmek parası için çalışan TAG sürücüsü yaşlı vatandaşı, bir grup taksi şoförü alıkoyarak tehdit etmiş, o görüntüler sosyal medyaya yansımıştı. 

Antalya'da Taksiciler 'TAG' Sürücüsü Yaşlı Adamı Tehdit Etti

Antalya'da bir grup taksici, TAG sürücüsü yaşlı adamı alıkoyarak tehditler savurmuş, o anları kayda alıp sosyal medyada paylaşmıştı. 

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere büyük tepki doğarken, TAG şoförü yaşlı adama tehditler savuran taksiciler gözaltına alınmıştı. 

TAG sürücüsü yaşlı adamı alıkoyup, aracında tehditler savuran taksiciler gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine "Kişiyi hürriyetten yoksun bırakma" suçundan tutuklanan taksici hakkında karar açıklandı. 

TAG şoförü yaşlı adamı alıkoyup tehditler savuran 3 taksi şoförüne; 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 10'ar ay ve 'Kişisel verilerin izinsiz yayılması' suçundan ise 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi. 

Hükmün açıklanması geri bırakılırken şahıslar serbest kaldı.

TAG martı tag antalya taksi şoförü alıkoyma