Taha Duymaz Bıçaklı Saldırıya Uğradı: Gözyaşları İçinde Anlattı

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz bıçaklı saldırıya uğradı.

Yemek videolarıyla ün kazanan Taha Duymaz, bıçaklı saldırıya uğradığını açıkladı. Duymaz, sosyal medya hesabında yayımladığı videoda olayı gözyaşları içinde anlattı.

Duymaz yayımladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlar merhabalar, şu anda çok kötüyüm, çok sıkıntılıyım. Kusura bakmayın video çektiğim için ama artık bir yerden başlamam gerektiğini düşünüyorum. Demin yolda yürüyorum. Bıçak saldırısına uğradım. Resmen üzerime bıçak çektiler. Bir değil, iki değil, üç değil.

Ya benden ne istiyorsunuz gerçekten artık anlamıyorum sizi. Her attığım adımda biri laf atıyor, biri şunu yapıyor, bunu yapıyor. Benim kime ne zararım var? Biriniz söylesin. Yıllardır susayım susayım diyorum yıllardır burama kadar geldi ama ben artık kaldıramıyorum. Ne zaman dışarı çıksam birileri başıma bir olay oluyor, biri silah çekiyor, bıçak çekiyor, biri elektrik copu çekiyor. Artık gerçekten çok sıkıldım. Artık beni bir salar mısınız? Ben ailesine bakmaya çalışan küçük bir gencim. Lütfen artık beni bir salın. Hiçbirinize bir zararım yok. Gerçekten çok kötüyüm"

Videoda Duymaz'ın kendisine sakin olmasını söyleyen ablasına "Abla nasıl sakin olayım?" dediği görülüyor.

taha duymaz bıçaklı saldırıya uğradı gözyaşları içinde anlattı