Taksici Bu Kez de 'Gideceğin Yer Çok Uzak, Alamam' Dedi

TAKİP ET

Kısa mesafe sebebiyle yolcu almadıkları için eleştirilen taksiciler bu kez de 'mesafenin çok olması' sebebiyle yolcu almamaya başladı.

Araçlarına alacakları yolcu için neredeyse 'eleme' yapan taksiciler her geçen gün farklı tepkileriyle vatandaşları çileden çıkarıyor. Bugüne dek 'kısa mesafe' sebebiyle vatandaşları mağdur eden taksiciler, bugünlerde de 'uzun mesafe' bahanesiyle yolcu almayı reddediyor.

Vatandaşların taksiciler hakkındaki şikayetlerinin ardından Taksim Meydanı'nda denetim yapan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik ekipleri, beklenenden farklı bir cevap aldı. 

Taksilerin emniyet kemeri takmama, araç içerisinde sigara içme, yolu, uzatma ve kısa mesafe sebebiyle yolcu almama gibi özelliklerine alışan ekipler bu kez, Ayazağa'da bir AVM'ye gitmek isteyen kadını 'çok uzak' diye aracına almayan taksiciye denk geldi. Duyduğu cümle karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen kadın, "Beni almayacakmış, gideceğim yer çok uzakmış. Ayazağa'da bir AVM'ye gidecektim" diyerek taksiciyi denetim yapan ekiplere şikayet etti.

 

taksici uzak mesafe almadı avm ayazağa