Taksiciyi Öldürüp ''Fuhuş Yapan Eşimi Taşıyordu'' Dedi

TAKİP ET

Adana'da bir taksiciyi öldürdüğü için gözaltına alınan erkek eşinin fuhuş yaptığını, taksicinin de eşini müşterilere götürdüğünü iddia etti.

24 Haziran gecesi Çukurova ilçesi Şambayadı Mahallesi'nde art arda silah sesleri duyuldu. Sesler üzerine bölgeye giden mahalle sakinleri kanlar içerisinde yerde yatan taksiciyi ve hızla uzaklaşan bir otomobili gördü. Mahallelerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kanlar içerisinde yatan taksici Fazıl Yoğun'a (47) müdahale eden sağlık ekipleri, yaralı taksiciyi hastaneye götürdü. Hayati tehlikesi olan Yoğun ameliyata alındı ancak kurtarılamadı. 

400 Saatlik Görüntü İzlendi

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Bölgedeki 300'e yakın güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, yaklaşık 400 saatlik görüntüleri takip etti. Ekipler, taksiciyi vuran kişinin Soner Avcı (53) olduğunu belirledi.

Fazıl Yoğun'un olay günü müşteri almaya gittiği sırada Avcı tarafından vurulduğu tespit edildi. Avcı, ifadesinde eşinin fuhuş yaptığını Yoğun'un da eşini müşterilere taşıdığını iddia ederek, “Maskemi çıkarıp, ‘Beni tanıdın mı' diye sordum. O sırada elini cebine götürdü, bıçak çıkaracağını düşünerek tabancayla ateş açtım. Araçtan kaçmaya çalışınca ateş etmeye devam ettim” dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Avcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

 

adana eşi karısı fuhuş taksici müşteri taşıdı öldürdü fazıl yoğun soner avcı