Tam Kapanma Ama Tam Değil: Ulaştırma Bakanı İlk Günden Pist Açılışı Yaptı

TAKİP ET

Hükümet tarafından "tam kapanma" olarak adlandırılan pandemi yasaklarının ilk gününde Bakan Karaismailoğlu Zonguldak Havalimanı'nda 2 bin 131 metreye uzatılan pistin açılışını yaptı.

Hükümetin "tam kapanma" olarak adlandırdığı pandemi yasaklarının ilk gününde Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Zonguldak Havalimanı'nın uzatılan pistinin açılışını yaptı. Açılışta yaptığı konuşmada hükümetin alt yapı yatırımlarını öven Bakan Karaismailoğlu'nu ise "tam kapanma"ya rağmen birçok kişinin dinlediği görüldü.

"Tam kapanma" olduğu iddia edilen yasakların başlamasından evvel şehirler arası geçişe imkan tanınması nedeniyle büyük şehirlerden çıkış güzergahlarında kilometrelerce kuyruk oluşmuş, halk tatil beldelerine akın etmişti.

Tatil beldelerinin nüfusu katlanırken, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün durumu, "İstanbul başta olmak üzere birçok farklı şehirden Muğla genelinde kapanma sürecini yazlıklarda veya özel villalarda geçirmek için buraya geldiler. Maalesef bu bize 7 ile 14 gün içerisinde negatif olarak geri dönecek. Gelenlerin virüsü taşıma ihtimali çok yüksek. Ama bunların testleri yapılmadığı için şu an taşıyıcı olup olmadıkları bilinmiyor" diyerek değerlendirmişti.

Tam Kapanma Ama Tam Değil Ulaştırma Bakanı İlk Günden Pist Açılışı Yaptı