Tam Kapanmada Vatandaş "Dişini Sıkarken", AKP'li Yöneticiler Bayram Ziyaretinde

TAKİP ET

AKP'liler, olanca yüzsüzlükleriyle "tam kapanma" rezaletinde vatandaşı mahrumiyete, açlığa ve hatta intihara mahkum ederken kendileri sokaklarda, aslında "diledikleri yerde" cirit atabiliyor.

Ramazan Bayramı'nda da devam eden tam kapanma, 17 Mayıs'ta sona erecek. Bu dönemde uygulanan sokağa çıkma yasakları ve kısıtlamalar yüzünden AKP'li olmayan vatandaşlarımız, evlerinin önüne çıktıklarında dahi asgarî ücretin üstünde idarî para cezalarına çarptırılıyor. Öte yandan yabancı turistler, dövize bel bağlayan AKP iktidarı tarafından kısıtlamalardan muaf tutulurken Türk milletine gittkçe yabancılaşan AKP'li turistler de iktidarın gücünü arkalarına alarak yolda belde cirit atıyor.

Söz konusu yasaklar ve kısıtlamalar, her zamanki gibi AKP'lileri adeta teğet geçiyor. AKP Ankara İl Teşkilatının yöneticileri, kısıtlama devam ederken bir parti görevlisinin evine yasak olmasına rağmen bayram ziyareti yaptı. Üstelik bu arsızlığın fotoğrafları, AKP teşkilatının Twitter hesabından da milletle dalga geçercesine paylaşıldı.

Söz konusu paylaşımda, "İl Başkanımız Hakanhan Özcan, Altındağ Kale Mahalle Başkanımız Erol Çuvalcı'nın evine İlçe Başkanımız Fatih Bildik ile birlikte ziyarette bulundu, bayramlarını tebrik etti" ifadeleri kullanıldı. Öte yandan paylaşılan fotoğraflarda görülüyor ki bu lüzumsuz ziyaret esnasında maske ve mesafe kuralları da yok sayılmış.

AKP'lilerin bitmek bilmeyen arsızlık ve yüzsüzlükleri artık çekilmez bir hâl aldığı için evlerinde hapsedilip dişlerini sıkmaları beklenen vatandaşlarımız bu paylaşıma büyük tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, paylaştıkları iletilere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı da etiketleyerek uygulanan çifte standartla AKP'lilerin devamlı kollanmasına isyan etti.

AKP bayram ziyareti tam kapanma kısıtlamalar sokağa çıkma yasağı AK Parti Ankara AK Parti İl teşkilatı Hakanhan Özcan Erol Çuvalcı Fatih Bildik Ankara Altındağ Kale Mahallesi bayram ziyareti ramazan bayramı