Tamga Türk'ün 'Damat'lı, 'Taciz'li ve 'Yolsuzluk'lu 3 Haberine Erişim Engeli Getirildi

TAKİP ET

Tamga Türk'ün 3 ayrı haberine erişim engeli getirildi.

Tamga Türk'ün 3 haberine ayrı ayrı erişim engeli getirilmesine karar verildi. Erişim engeli getirilen haberlerimizden biri olan "Damat Döneminde Kamu Kurumlarına Milyonlarca Liralık Tüy Dökücü Krem Hediyesi" başlıklı haberimizde AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı olan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın tanımıtını yaptığı Türkiye Kömür İşletmeleri'nin tüy dökücü ve kırışık önleyici kremlerinin bakanlıklar ve kamu kurumlarına dağıtıldığı anlatılıyordu.

Erişim engeli getirilen bir başka haberimizde ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin AKP dönemindeki yolsuzluk dosyalarının yargıya taşınması sonrasında yaşananlar konu ediliyordu. "İBB'deki Yolsuzluk Dosyasını Haber Yapan 297 Siteye Erişim Engeli: Talep Bakan Karaismailoğlu'ndan" başlıklı haberimizde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin geçmiş dönemindeki bir yolsuzluk dosyasının mevcut İBB yönetimi tarafından yargıya taşınması anlatılıyordu.

Erişim engeli getirilen diğer haberimizde ise 14 yaşındaki 2 çocuğu taciz ettiği iddia edilen 2 kişinin mahalleli tarafından tekme tokat dövülmesi anlatılıyordu. "14 Yaşındaki Kız Çocuğunu Taciz Eden İki Kişiye Meydan Dayağı" başlıklı haberimizde Kocaeli'nde 14 yaşındaki 2 kızı takip ederek taciz eden iki kişinin mahalleli tarafından darp edilmesi konu ediliyordu.

Bir sonraki erişim engeli haberimizde görüşmek dileğiyle!

Ne mümkün zulm ile, bidad ile imha-yı hürriyet
Çalış idraki kaldır muktedirsen ademiyetten!