TamgaTürk 5. Yıl Özel Hatıra Seti Ön Siparişe Açıldı

TAKİP ET

TamgaTürk 5. yılına girerken okurlarına özel olarak hazırladığı 5. yıl özel setini satışa sundu. Setin tasarım anlayışının merkezinde, 5. yılında TamgaTürk'e özel hazırlanan çift başlı kurt motifi yer alıyor.

TamgaTürk 5. Yılına girerken, yalnız okurlarının finanse ettiği, yalnız okurlarına hesap veren tek yayın olma özelliğini devam ettiriyor. 5 yıl önce istişare toplantıları sonucunda kurulan TamgaTürk, bu süre boyunca Türk’e bakmaya, Türk’ün gözünden bakmaya devam etti. Finansmanını yalnız bağışlar ve reklam gelirleriyle karşıladı. 

2023 yılında müstakil bir şirket olarak okurlarına hisse satışı yapan TamgaTürk, kolektif sahipliğinde şeffaflık ve dayanışma açısından rol model olmaya devam ediyor. 50’ye yakın ortağına finansal yapısını denetleme hakkı veren TamgaTürk, Eylül 2023’te düzenlenecek Milliyetçi Kongre’nin de ev sahibi olacak. 

Artan ücret maliyetleriyle baş edebilmek için eşantiyon ve kitap satışlarıyla bütçesini ikame eden TamgaTürk, şimdiye dek herkesin sustuğu anlarda konuşmaya cesaret eden yegane yayını ayakta tutmak isteyenler için özel bir set hazırladı. 5. Yıl hatıra setinde özel olarak tasarlanmış kurt motifi merkezde yer alıyor. Set, TamgaTürk kupası, rozet, tişört ve hatıra paradan oluşuyor.

Hatıra Seti

Hatıra setinin en kıymetli parçası, şüphesiz hatıra para. 50 mm çapında, 2.5 mm kalınlığında, pirinç malzemeden üretilen hatıra paranın ön yüzünde TamgaTürk logosu ve 2019 tarihi, arka yüzünde ise özel çift başlı kurt motifi ve 5. Yıl ibaresi bulunuyor. Bir Türk mezar taşındaki sembollerden ilham alan çift başlı kurt motifi, Türk Milleti ve Milliyetçiliği’nin ezeli ve ebedi deveranını, her zorluğun üstesinden gelerek dirilebilme kabiliyetini, her çağın şafağının öncüsü, alacakaranlığının alameti olmasını simgeliyor. Türkistan bezeme motifleriyle tasarlanan sembol, TamgaTürk 5. Yılı için özel olarak hazırlandı. 

Hatıra para, rozet, tişört ve kupada Orhun Abideleri’nden alınan, günümüz Türkçesiyle “Türk Milleti’nin adı sanı yok olmasın diye” ifadesi dairesel formda yer alıyor. Türklükle özdeşleşen Turkuvaz renk, tasarımın arkaplanına hareket veriyor. 

Standart ebat ve bedenlerde sunulan kupa ve tişörtün yanında sunulan pirinç rozet, 22 mm çapında, aynı kurt motifi ve bezemeleri içeren sembol ile, TamgaTürk logosunu içeriyor.

Özelleştirme İmkanı

Hatıra setini satın alacak TamgaTürk okurlarına, tişört ve kupalarına isim yazma imkanı sunuluyor. Beyaz arka plan üzerine aynı 5. Yıl sembolünü içeren tasarımla hazırlanan kupa ve tişörtlerde, arzu edilen bölgelere kişiye özel isim yahut mesaj yazma seçeneği, seti satın alacak okurlar için hatıra setinin özel değerini artırıyor.

Nasıl Alabilirim?

TamgaTürk 5. Yıl hatıra seti, aşağıda paylaşılan bağlantıdan satın alınabilir. Satın alma işlemi gerçekleştikten sonra, işlemi gerçekleştirdiğiniz e-posta ile iletisim@tamgaturk.com adresine e-posta atarak yazdırmak istediğiniz isim yahut mesaj ile, tişört bedeninizi iletmeniz gerekmektedir. 

2.500 TL’ye satılan setin fiyatına KDV ve kargo ücreti dahildir. Yurt dışına gönderim için ayrıca iletişime geçilmesi gerekmektedir. Hazırlanan set, sürpriz hediyelerde birlikte 29 Ekim 2023 tarihinde satın alanlara ulaştırılacaktır. 5. Yıla özel hatıra para tekrar basılmayacak olup, özel sergileme ayağı ile sunulacaktır. 

Satın almak için tıklayınız.
 

TamgaTürk 5. yıl hatıra seti çift başlı bozkurt hatıra para TamgaTürk rozeti hatıra para basımı TamgaTürk 2019