TamgaTürk Dayanışma Bursu Başvuruları Başladı

TAKİP ET

TamgaTürk, üniversite sınavlarında başarı gösteren Türk milliyetçisi gençler için ilk burslarını vermeye başladı.

Türk milliyetçilerinin istiklal sevdasının yanına hürriyet mücadelesini de koyması gerektiğini vurgulamak için yola çıkan ve hareket esaslarını belirleyen bir dizi toplantı akabinde kurulan TamgaTürk, kuruluşunun üçüncü yılında tarikat, cemaat aidiyeti olmayan, sosyal devletin yüksek makamlarda "dayısı" yok diye el uzatmadığı gençlere kısıtlı bütçesinin imkan verdiği ölçüde burs verme kararı aldı. Türk siyasetinin menfur gelgitleri içinde hiçbir sürüye katılmayan gençlerin müstakil birer fert, saygın birer mensup  olarak dahil olabilecekleri bir cemiyet yaratma vizyonumuz, yolun başındaki genç kardeşlerimizle böyle bir dayanışma sergilemeyi bizim için bir zaruret kılıyor.

Bu yıl imkanlarımızın azlığı ancak 10 öğrenciye aylık 350 lira burs vermemize olanak sağlıyor. Burslar üniversiteyi bu yıl kazanan genç arkadaşlarımıza mahsustur. Halihazırda öğrenimine devam etmekte olan arkadaşlara maalesef bu yıl burs veremeyeceğiz. Aşağıdaki formu doldurarak burs başvurusunda bulunabilirsiniz. Formu görüntülemekte sıkıntı yaşıyorsanız bu bağlantıyı tıklayınız.

Burs kazanan öğrenciler; başarı sıralaması, ailenin maddi imkanları ile formdaki paragraf sorularında sergilediği ifade estetiği ve fikir derinliğine göre seçilecektir. Ön eleme sonunda gerek duyulursa adaylarla internet üzerinden görüşme yapılacaktır. Lütfen formu eksiksiz doldurunuz. 

Sonuçlar 30 Ağustos 2022 tarihinde duyurulacak, bir eğitim yılı boyunca her ay burs verilecektir.

 

TamgaTürk'ün daha fazla öğrenciye ulaşabilmesi, Türk milliyetçisi gençlerin kimseye muhtaç olmadan okuyabilmesi için dayanışmamıza katılmak isterseniz siz de bağışçımız olabilirsiniz.

Tamgatürk TamgaTürk Burs Seküler Milliyetçilik Gençlik Öğrenci Sınav Türk Dünyası Turan