TamgaTürk Editörünü Hedef Gösteren Erman Paçalı'nın Kürtçü Teröristlerle İltisaklı Olduğu İddia Edildi

TAKİP ET

TamgaTürk'ün eski editörü Muhammed Âkif Kalaycı'yı hedef gösteren Türkiye Hayvanları Koruma Vakfı Başkanı Erman Paçalı'nın Kürtçü terör şebekesiyle iltisaklı olduğu iddia edildi.

TamgaTürk'ün eski editörlerinden olan Muhammed Âkif Kalaycı'yı hedef gösterip, linç ettirmeye çalışan 'insan düşmanı' şebekenin önemli aktörlerinden Erman Paçalı'nın, Kürtçü terör örgütleriyle iltisaklı olduğu iddia edildi. 

Bir twitter kullanıcısının paylaştığı gönderilerdeki iddialarda, Erman Paçalı adlı şahsın Kürtçü terör örgütü PKK'nın propaganda mecrası olan 'Mezopotamya Ajansı'na verdiği röportaj yer alırken, "Rojava" paylaşımları yapan ve şu anda başka bir kullanıcının sahibi olduğu @alexpunx77 kullanıcı adlı hesapla etkileşimi olduğu görüldü. 

 

Bunun yanında, Erman Paçalı'nın; Kahraman Türk Ordusunun "köpekleri canlı bomba olmak için eğittiği" iftirasını atan ve "Terör örgütü PKK iddiasına dayanarak Türk Silahlı Kuvvetlerini küçük düşürmek ve o iddiayı yayan haber sitesinin paylaşımını yayarak terör örgütü PKK propagandasına destek olmak"  suçlamasıyla hakkında suç duyurusunda bulunulan Avukat Gülçin Yapıcı'nın müvekkili olduğu öğrenildi.

 

Skandallar bununla da bitmiyor. Erman Paçalı'nın, 2022 Mart'ında başıboş köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Mahra Melin Pınar'ın babası Murat Pınar için "Acılı baba mı? Acılı kebap koysanız daha anlamlı olurdu." dediği paylaşım da ortaya çıktı. 

Gönderilerden yer alan bu ve bunun gibi materyallerin dışında, Paçalı'nın LGBTQİA+ temalı birkaç sitede görev aldığı ve hükümet yetkililerin yakınlarına dair hakaret içeren paylaşımlarda da bulunduğu görüldü. Ancak söz konusu paylaşımlarda herhangi bir suç unsuru bulunmadığı ve teşhircilik yapılıp yapılmadığı belli olmadığından o paylaşımları haberimize taşımayı uygun görmüyoruz.

Çünkü TamgaTürk, insan haklarına saygılı, bireyin hürriyetini ve güvenliğini önceleyen, vatandaşlık bilinci ile ait olduğu topluma fayda sağlamayı ilke edinmiş bir haber sitesidir. TamgaTürk'te bireylerin kendilerini tanımlama biçimlerine, ifade hürriyetlerine ve cinsiyet yönelimlerine dair herhangi bir ayrımcı ifade kullanılmaz. 

TamgaTürk her şeyden önce ait olduğu milletin bireylerine karşı sorumludur ve her bir Türk'ün yaşam hakkı için kim ve ne olduğu belli olmaksızın tehditlere karşı duyarlılık geliştirmeyi hedefler. 

Kurumsal kimliğimize gelen iftiraların üzerine, TamgaTürk "hayvan" veya "köpek düşmanı" da değildir. Hayvanlara karşı işlenilen suçları mümkün olduğunca -faillerinin kimliğini ifşa etmek suretiyle- gündeme taşımaya çalışır. İşkenceye ve zulme karşıdır.

TamgaTürk başıboş köpeklerden doğan sorunlardan yalnız insanların etkilenmediğini, kolektif sorumluluğun eksikliğinde ortaya çıkacak problemlerden hayvanların da nasibini aldığını ve bu sorunların ancak toplumsal mutabakatla çözülebileceği fikrini savunur. İnsanların duygularının istismar edilmesi suretiyle yapılan "hayvan hakkı savunuculuğuna" karşıdır. 

Bu kapsamda sosyal medya veya başka mecralarda örgütlenen, adı çeşitli skandallara karışmış gerçek veya tüzel kişiliklerin TamgaTürk'ün en ufak parçasına dahi zarar veremeyeceğini, buna teşebbüs edenlere karşı da tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızı bir kez daha belirtmek isteriz.

TamgaTürk, var olduğu müddetçe her bir Türk'ün hürriyetini, güvenliğini, hakkını ve çıkarını savunmaya devam edecektir. 

Okurlarımıza vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederiz. 

TamgaTürk

"Türk'e bakar, Türk'ün gözünden bakar"

 

erman paçalı başıboş köpek muhammed akif kalaycı tamgatürk tv haykurder mezopotamya ajansı Gülçin yapıcı