TamgaTürk Gündeme Getirmişti: Neslihan Örs Müge Anlı'da

TAKİP ET

13 yaşındayken Pakistanlı bir adan tarafından kaçırılan Neslihan Örs Müge Anlı'ya katıldı.

Pakistanlı Rana Ali tarafından 13 yaşındayken Edirne'den kaçırılan Neslihan Örs, şu an 17 yaşında ve 3 çocuk annesi.

Skype ile Müge Anlı'ya katılan Neslihan Örs, Pakistan'a 13 yaşındayken kendisinin gittiğini söyledi.

Önce İstanbul'da kaldığını ve sonra Pakistan'a gittiğini belirten Örs'e Anlı, "Rana'yı korumak için olmayacak şeyler anlatma. Rana zaten Türkiye'ye gelirse tutuklanır zaten. İçeriden çıkamaz. Ben onu sormuyorum. Onu korumak için başka şeyler söylemene gerek yok" diye tepki gösterdi.

Konsolosluk Yeni Kimlik Vermiş

Programda konuşan Neslihan, Pakistan'a gittikten sonra Türkiye'nin Pakistan Konsolosluğu'nun kendisine yeni kimlik verdiğini söyledi.

Henüz 18'ini doldurmamış Neslihan'ın Türkiye'nin Pakistan Büyükelçiliği'nin evlilikleri ile ilgili araştırma yaptığını söylediği anda Müge Anlı reklama gitti.

"Peki Sen Orada Mutlu musun Şimdi?"

Müge Anlı'nın "Peki, sen orada mutlu musun şimdi?" diye sorması üzerine Neslihan, "Evet" yanıtını verdi.

Kasım ayında 18 yaşını dolduracak olan Neslihan, Büyükelçiliğin evlilikle ilgili araştırma yaptığını, reşit olduktan sonra "belli işlemlerin yapılacağını" söyledikten sonra Müge Anlı reklama gitmeleri gerektiğini söyleyerek araya girdi.

17 Yaşında 3. Çocuğunu Dünyaya Getirdi

Neslihan, kısa bir süre önce 3. çocuğunu dünyaya getirdiğini söyledi.

Müge Anlı, "Geliyor yanındaki adam bu ülkeye çalışmak için. Bu ülke de kapılarını açmış, gelsin 13 yaşındaki kızlarını kaçırmak için mi açmış? Pedofili senin yanındaki kocan!" tepkisini gösterdi. Anlı şunları söyledi:

"Neslihan 10 yıl geçer aradan, senin kocan 13 yaşında ilkokul kapılarında yine birilerine el sallarsa ne dediğimi anlarsın yavrum. Sen benim evladım yaşındasın. Sana hiçbir şey söylemek istemem, kalbini kırmak istemem. Yanındakine şunu söylemek isterim. İnşallah yanılıp bir daha bu ülkeye gelirsin. 

Burası Atatürk Cumhuriyeti, Atatürk'ün kadınlara verdiği bu hakları biz kendimiz kullanamazsak kim bize ne yapsın ki? Burada sen okuyabilirdin, eğitim alabilirdin. Yine evlenebilirdin onunla. Ama şu an sen lisede olacaktın, belki üniversitede olacaktın. Ne kaybedecektin 3 çocuğunu sonra yapıyor olsaydın?" 

13 yaşında kaçırılan Neslihan Örs şu an 17 yaşında ve 3 çocuk annesi olarak Müge Anlı'ya canlı bağlandı.

28 Yaşındaki Pakistanlı 13 Yaşındaki Türk Kızıyla Evlendi: İki Çocukları Var


Kendisiyle birlikte kaçırılan henüz reşit olmuş olan ablası Ebru Örs'ten ise hiçbir haber yok. Neslihan programda ablasına yönelik soruları cevapsız bıraktı.

Neslihan Örs'ün Pakistanlı Rana Ali Tarafından 2017 Yılında Kaçırıldığı Ortaya Çıktı

tamgatürk gündeme getirmişti neslihan örs Müge Anlı da olmayacak şeyler söyleme