TamgaTürk | Günün Raporu

TAKİP ET

27 Ekim 2020 tarihli Günün Raporu: Öne çıkan haberler...

Bayraktar İHA'larının Motorunu Üreten Şirket Türkiye'ye Satışlarını Askıya Aldı

Türkiye İHA'larının motorlarını üreten Kanadalı şirket 'kullanımı belirsiz olan ülkelere' satışlarını askıya aldıklarını duyurdu. Daha önce Türkiye'nin Azerbaycan'a Karabağ'daki çatışmalarda kullanılmak maksatıyla İHA vermesi üzerine Kanada hükümeti Türkiye'yi uyarmıştı.

Haberin devamı için tıklayınız.

Kısa Çalışma Ödeneği ve İşten Çıkarma Yasağı 2 Ay Daha Uzatıldı

Çin Virüsü ile mücadelenin ekonomik boyutuna yönelik atılan adımlardan kısa çalışma ödeneği, fesih kısıtı ve nakdi ücret desteğinin 2 ay daha uzatılmasına karar verildi.

Haberin devamı için tıklayınız.

İYİ Parti'de 81 İl Başkanından Ümit Özdağ Hakkında İhraç Talebi

İstanbul İl Başkanı Kavuncu'yu FETÖ'cü olmakla itham eden Özdağ hakkında İYİ Parti'de 81 il başkanı ve İstanbul'un 39 ilçe başkanı Genel Merkez'e giderek ihraç taleplerini iletti.

Haberin devamı için tıklayınız.

AKP, CHP, MHP ve İYİ Parti'den Macron'un İslam'a Dair Sözlerine Ortak Tepki

TBMM'de; AKP, CHP, MHP ve İYİ Parti grup başkanvekilleri, yayınladıkları ortak bildiriyle Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam'ı hedef alan sözlerine tepki gösterdi.

Haberin devamı için tıklayınız.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı İYİ Partili Buğra Kavuncu Hakkında Soruşturma Başlattı

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın FETÖ mensubiyetiyle itham ettiği partisinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Haberin devamı için tıklayınız.

Sağlık Çalışanlarına İstifa ve Emeklilik Yasağı Geldi

Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan bir genelge ile Covid-19 ile mücadelenin sürdüğü süreç boyunca geçerliliğini koruyacak şekilde sağlık çalışanlarına emeklilik ve istifa yasağı getirildi.

Haberin devamı için tıklayınız.

27 ekim günün raporu tamgatürk