TamgaTürk Olayın Aslını Ortaya Çıkarmıştı: Müdürün Darp Edildiği Olayın Görüntüleri Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Büyükçekmece'de bir okulun müdürü olan Erdinç Gökçe, uyardığı öğrencinin ailesi tarafından darp edildi.

Büyükçekmece'de bir okulun müdürü olan Erdinç Gökçe, uyardığı öğrencinin ailesi tarafından darp edilmişti. Okulu basıp müdürü darp eden saldırganlar aşiret olduklarını söyleyerek ölüm tehditleri savurmuştu.

Büyükçekmece'de Öğrenciyi Uyaran Müdür Darp Edildi: Biz Aşiretiz' Diye Bağırarak Ölümle Tehdit Ettiler, Gözaltına Alınan Müdür Aleyhine Haber Yapıldı

Olay, dün 13.00 sıralarında Mimarsinan Mahallesi'nde bulunan Batıköy Memurdan Armağan İlkokulu ve Ortaokulu'nda yaşandı.

Büyükçekmece'de bir okulun müdürü olan Erdinç Gökçe, uyardığı öğrencinin ailesi tarafından darp edildi. 

Okulun müdürü olan Gökçe, öğrencilerinden birini uyardı. Müdürün uyardığı öğrenci ise durumu ailesine haber verdi. 

Okul müdürünün odasına giren veli ise müdür Gökçe'nin başına cam sürahi ve porselen bardakla vurarak saldırdı. Saldırgan veli de cam kırıklarından dolayı yaralandı. Aşiret olduklarını söyleyen kişiler ise müdürü ölümle tehdit etti. 

Ancak basına yansıyan ilk haberlerde müdür Erdinç Gökçe'nin öğrencileri darp ettiği ve daha sonra okula gelen velileri de aynı şekilde darp ettiği iddia edilmişti. TamgaTürk, olayın aslına ulaşarak olayın böyle olmadığını ortaya çıkarmıştı. 

Olayla ilgili ortaya çıkan görüntülerde, Hakan Utanç'ın oğlu ile birlikte okula geldiği ve müdür odasına doğru gittikleri görülüyor. Görüntülerde ayrıca öğretmenler ve öğrencilerin panik halinde koşuşturdukları da görülüyor.

Sendikadan Velilere Kınama

Bugün okula dönen okul müdürü E.G öğrenciler ve okul personeli tarafından alkışlarla karşılandı. Olayla ilgili, Hürriyetçi Eğitim Sen 5 Nolu Şube Başkanı Mustafa Tolga Peşkin okulun önünde açıklama yaptı. Peşkin, "Ben bugün Hürriyetçi Eğitim Sen İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı olarak değil, ben bugün bir öğretmen olarak konuşuyorum ve bu şiddeti uygulayan ve bu şiddeti uygulamanın hemen arkasından işini gücünü bırakıp basını yanlış yönelten, arkadaşların, velilerin tamamını kınıyorum. Öğretmen arkadaşlarımıza bugün burada yarın Allah korusun başka yerde ve daha önce yapılanların tamamına, yapılan bütün şiddetli eylemleri kınıyorum" dedi. (DHA)

 

istanbul büyükçekmece müdür darp edildi