TamgaTürk'ün 24 Saat İçerisinde Bir Haberine Daha Erişim Engeli

TAKİP ET

TamgaTürk'ün 24 saat içerisinde bir haberine daha erişim engeli getirildi.

24 saat içerisinde bir haberimize daha erişim engeli getirildi. "Doktor Barış Yağcı Hapla Uyuttuğu Hastaya Tecavüz Etti" başlıklı haberimizde Uşak'ta Yağmur G.'nin tedavi olmak üzere geldiği hastanede verilen ilaç ve alkolün etkisiyle uyuyakaldığı ve uyandığında iç çamaşırlarının çıkarılmış olduğunu fark ettiği belirtiliyordu.

Daha önce de sarhoşken bir sokak köpeğini tüfekle vurduğu için 1902 lira para cezası kesilen Dr. Barış Yağcı, Yağmur G.'nin tecavüze uğradığı iddiasıyla şikayetçi olması üzerine tutuklanmıştı. 

TamgaTürk'ün Bir 'Akrabaya İhale' Haberine Daha Erişim Engeli


Konuya ilişkin haberimize erişim engeli getirildi. TamgaTürk'ün kısa süre önce erişim engeli getirilen haberinde ise kendisine ait şirket üzerinden kendisinin yönettiği bakanlığa piyasanın çok üzerinde bir fiyattan dezenfektan sattığı iddiaları üzerine görevden alınan eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın onayladığı ihalenin, ihalede ikinci olan AKP'li eski Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın oğlu ve Ticaret Bakanlığı bürokratı Eyüp Aksoy'un damadı Yusuf İslam Ak'a ait SATA Reklam Limited Şirketi'ne verildiği belirtiliyordu.

Bir sonraki erişim engeli haberimizde görüşmek dileğiyle!

Ne mümkün zulm ile, bidad ile imha-yı hürriyet
Çalış idraki kaldır muktedirsen ademiyetten!

tamgatürk 24 saat içerisinde bir haberine daha erişim engeli getirildi dr. barış yağcı tecavüz