TamgaTürk'ün '3 Maaşlı Metin Kıratlı' İle İlgili 3 Haberine Birden Erişim Engeli Getirildi

TAKİP ET

TamgaTürk'ün 3 haberine birden erişim engeli getirildi.

TamgaTürk'ün "Murat Sancak'tan, Sedat Peker'in İddialarına İlişkin: 'Suriye'de Bir Kibrit Çöpü Ticaretim Olmadı'", "Üç Maaşlı Metin Kıratlı, Peker'in İddialarına Cevap Verdi: Hukuksuz Beyan" ve "Peker'in Videosunda Adı Geçen Metin Kıratlı ve Ailesinin Etkileyici Özgeçmişi" başlıklı haberlerine erişim engeli getirildi.

Erişim engeli getirilen "Murat Sancak'tan, Sedat Peker'in İddialarına İlişkin: 'Suriye'de Bir Kibrit Çöpü Ticaretim Olmadı'" başlıklı haberimizde Sedat Peker'in yayımladığı 8. videoda Murat Sancak'ın Suriye'den yapılan yasa dışı ticarette rolü olduğunu ve Berat Albayrak'ı evinde misafir ettiğini öne sürüyordu. Peker söz konusu videoda  "Suriye'de ticaret yapmak için ne yapmanız lazım biliyor musunuz? Metin Kıratlı Bey var, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı. Ona gideceksiniz. Kaçak ham petrol, çay, şeker, alüminyum, bakır, ikinci el araba… Oradan onayı aldıktan sonra sizi MT Grup'a yolluyorlar. Murat Sancak, Ramazan Öztürk, tüm hiyerarşi orada. Onların da onayı geçtikten sonra kime gidiyorsunuz; el Nusra'nın iktisat sorumlusu var, Ebu Abdurrahman, Ebu Şeyma ismini de kullanıyor. Şu anda da ticaret böyle yapılıyor" demişti.

Metin Kıratlı ve Ailesinin Etkileyici Özgeçmişi

"Peker'in Videosunda Adı Geçen Metin Kıratlı ve Ailesinin Etkileyici Özgeçmişi" başlıklı haberimizde ise "Türk Tipi Başkanlık" rejiminin en yüksek düzeyli devlet memurluğu demek olan Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı görevini yürüten Metin Kıratlı'nın bu görevinden 22 bin 906 TL,  Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Üyeliği'nden 24 bin TL, Yüksek Öğretim Kurulu Üyeliği'nden ise 37 bin 796 TL olmak üzere aylık net olarak toplam 84 bin 802 TL maaş aldığı belirtiliyordu. Haberimizde ayrıca Kıratlı'nın eşi avukat Gülçin Kıratlı'nın daha önce Fetullahçıların medyadaki karargahı olan Zaman Gazetesi'nin eski sahibi olan Fettah Tamince'yi savunduğu belirtiliyordu. Kıratlı'nın oğlu Hasan Celal Kıratlı ise Katar merkezli olarak faaliyet yürüten Alfardan Grup adlı bir şirketin Türkiye ile "resmi ilişkilerinden" sorumlu olarak çalışıyor.

Üç Maaşlı Metin Kıratlı'nın Peker'in İddialarına Cevabı

"Üç Maaşlı Metin Kıratlı, Peker'in İddialarına Cevap Verdi: Hukuksuz Beyan" başlıklı haberimizde ise Peker'n Kıratlı hakkındaki iddialarına ve Kıratlı'nın cevabına yer veriliyordu. Kıratlı sosyal medya hesabından "Hakkımda sosyal medya üzerinden yapılan mesnetsiz ve hukuksuz beyanlara karşı iftira ve hakaret suçlarından ilgililer hakkında gerekli hukukî süreç başlatılmıştır" açıklamasını yapmıştı.

Bir sonraki erişim engeli haberimizde görüşmek dileğiyle!

Ne mümkün zulm ile, bidad ile imha-yı hürriyet
Çalış idraki kaldır muktedirsen ademiyetten!

tamgatürk 3 haberine birden erişim engeli