TamgaTürk'ün 'Eski Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Ünel'e Saldırı' Haberine Erişim Engeli

TAKİP ET

TamgaTürk'ün bir haberine daha erişim engeli getirildi.

15 Mart günü öğle saatlerinde Mersin'in Toroslar ilçesinde bir ATM'den para çekmekte olan eski Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Ünel'e 4-5 kişilik bir grup bıçaklı saldırı gerçekleştirmiş, silahına davranan Çağrı Ünel 4 saldırganı vurmuştu. Saldırganlardan biri olan E.K. olay yerinde hayatını kaybederken, bir diğeri de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

TamgaTürk'ün'ün konuya ilişkin "Eski Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Ünel Bıçaklandı: Ölü Sayısı 2'ye Çıktı" başlıklı haberine erişim engeli getirildi.


(Çağrı Ünel)

"Adana Ülkü Ocakları'ndan Geldiler"

Bıçakla yaralanan Ünel tedavi altına alınırken saldırganların MHP'li oldukları ve Adana Ülkü Ocakları'ndan geldikleri iddia edildi.

Olcay Kılavuz ve Çağrı Ünel Arasında Husumet İddiası

Eski Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Ünel ile halihazırda MHP Milletvekili olan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un ters düştüğü öğrenildi. Öte yandan Çağrı Ünel'in bir önceki Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in ekibinden olduğu, mevcut yönetim tarafından FETÖ'cü olmakla itham edilen Sinan Ateş'i savunan paylaşımlar yaptığı görüldü. Sinan Ateş'in sosyal medya hesaplarını kapattığı anlaşıldı. 

"Cezalandırma" Anlarını Videoya Kaydettiler

İddiaya göre Adana Ülkü Ocakları mensubu 5-6 kişi, saldırıyı gerçekleştirdiği sırada bir kişi de "cezalandırma" anlarını cep telefonuyla videoya kaydediyordu. Bu videonun polisin eline geçtiği belirtiliyor.

Daha Önce Gerçekleştirilen Birçok Saldırı

Daha önce de MHP ile ters düşen birçok isim Ülkü Ocakları mensuplarının saldırılarına maruz kalmıştı. TamgaTürk'ün ilgili haberi için tıklayınız. 

'Tek Adamın Türkiyesi'nde Siyasi Terör Rüzgarı

Arif Kocabıyık: Kendilerini Ülkücü Olarak Tanıtan 8-10 Kişilik Bir Grubun Saldırısına Uğradık


"Ne mümkün zulm ile, bidad ile imha-yı hürriyet
 Çalış idraki kaldır muktedirsen ademiyetten"

—Namık Kemal

Bir sonraki erişim engeli haberimizde görüşmek dileğiyle!

erişim engeli tamgatürk adana ülkü ocakları olcay kılavuz eski mersin ülkü ocakları başkanı çağrı ünel saldırı ölü yaralı bıçaklı