TamgaTürk'ün 'Kaymakam 20 Liralık İndirim İçin Spor Tesisini Tehdit Etti İddiası' Haberine Erişim Engeli

TAKİP ET

TamgaTürk'ün bir haberine daha erişim engeli getirildi.

TamgaTürk'ün "Kaymakam, 20 Liralık İndirim İçin Spor Tesisini Tehdit Etti İddiası" başlıklı haberine erişim engeli getirildi.

Söz konusu haberimizde Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesi Kaymakamı Muhammet Enes Çıkrık ve yanındakilerin Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi yerleşkesi içerisinde yer alan özel bir spor tesisini evvela ücretsiz kullandıkları daha sonra tesis ücret talep edince indirim istedikleri, tesis indirim yapmayınca da tesisi tehdit ettikleri iddiasına yer veriliyordu.

Talha Ulaş, Çıkrık ve yanındakiler hakkında  “görevi kötüye kullanma” ve “tehdit” suçunu işledikleri iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. 

Talha Ulaş, Çıkrık'ın 70 lira olan giriş ücretini 50 liraya düşürmek istediğini belirterek şunları söylemişti:

“Bu durumu kabul etmeyeceğimi, giriş ücretlerinin standart olduğunu söylemem üzerine sinirlenerek yanındakilerle beraber salonumuzu terk etti. Tam salonumuzdan çıkacağı sırada yanındakilerle birlikte resepsiyona dönerek, ‘Bunlar daha yeterlilik belgesini almadılar, bundan sonra alsınlar da göreyim’ şeklinde yüksek bir ses tonuyla tehdit etti. Olayın ertesi günü sabahında ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından aranıp havuzumuzun kapatılması gerektiğiyle ilgili tarafımıza bilgi verildi. Biz de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi kampüsü içerisinde olduğumuzdan dolayı durumu sayın rektörümüz Namık AK beyefendiye belirttik. Maalesef rektörümüz de devlet ahlak ve terbiyesinden uzak olarak, argo tabirlerle bizi suçlayıcı tarzda konuşup; devlet büyükleri geldiğinde hiçbir şekilde ücret almamamız gerektiğini, sürekli olarak onlara hizmet etmemiz gerektiğini, yaşımın genç olmasından bu tür davranışlarımın ileride başıma iş açacağını belirterek kendisi de tehditvari bir şekilde konuşma yapmıştır."

tamgatürk kaymakam 20 liralık indirim için spor tesisini tehdit etti iddiası haberine erişim engeli